Indítottak mar2 vagy 3 alkalommal szülést oxitocinnal császár után?
Figyelt kérdés
Első császár volt most 40hét 3 napos vagyok 2.alkalommal kapom az oxitocinnal az elsőt 2 napja kaptam nagy dózisban de semmi fajas most megint kapok holnap hátha indul a szülés vagy lesz vmi ha semmi akkor 3 nap múlva ismét oxitocinnal de akkor már meg is császároznak de nem akarom... Ötlet vagy volt ilyen vkinek zselet nem kapok az előző császár szétválás esélye miatt2013. jan. 16. 22:26
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, protokoll szerint már az oxitocint sem adhatnák megindítás céljából...de ahány kórház, annyi szokás
2/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy se oxit nem lehet sem edát császár után. De tényleg ahány kórház annyi félét hallani.
Az orvosom ráadásul túlhordani sem engedi a második babát ha az első császárral született.
3/3 anonim válasza:
Szia!Csatlakozok az előttem szólókhoz:sem oxit,sem EDÁ-t nem kaphatnál elvileg..nekem is császár volt az első,másodszorra meg sem kísérelték sem az indítást,sem azt,hogy magától induljon.A hegszétválás- veszélye miatt a kiírt dátum előtt 4 nappal megoperáltak,és nem bántam,rosszabb lett volna,ha hagynak vajúdni órákig,aztán meg még is a műtőben kötünk ki,és esetleg még baj is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!