Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indítottak mar2 vagy 3 alkalom...

Indítottak mar2 vagy 3 alkalommal szülést oxitocinnal császár után?

Figyelt kérdés
Első császár volt most 40hét 3 napos vagyok 2.alkalommal kapom az oxitocinnal az elsőt 2 napja kaptam nagy dózisban de semmi fajas most megint kapok holnap hátha indul a szülés vagy lesz vmi ha semmi akkor 3 nap múlva ismét oxitocinnal de akkor már meg is császároznak de nem akarom... Ötlet vagy volt ilyen vkinek zselet nem kapok az előző császár szétválás esélye miatt
2013. jan. 16. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, protokoll szerint már az oxitocint sem adhatnák megindítás céljából...de ahány kórház, annyi szokás
2013. jan. 16. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy se oxit nem lehet sem edát császár után. De tényleg ahány kórház annyi félét hallani.

Az orvosom ráadásul túlhordani sem engedi a második babát ha az első császárral született.

2013. jan. 17. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Csatlakozok az előttem szólókhoz:sem oxit,sem EDÁ-t nem kaphatnál elvileg..nekem is császár volt az első,másodszorra meg sem kísérelték sem az indítást,sem azt,hogy magától induljon.A hegszétválás- veszélye miatt a kiírt dátum előtt 4 nappal megoperáltak,és nem bántam,rosszabb lett volna,ha hagynak vajúdni órákig,aztán meg még is a műtőben kötünk ki,és esetleg még baj is történik.
2013. jan. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!