Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, gondoltatok már arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gondoltatok már arra, hogy sugardaddy-tek vagy valamilyen támogatótok legyen?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Dolgozom, pénzt keresek, magamtól is megtudok élni
2021. okt. 23. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Igen, de mivel csak pénzért dugni akaró szerencsétleneket találtam, végül sosem jött össze. A legtöbbnek fogalma sincs arról, mit jelent a sigar kapcsolat és sajnos rengeteg a buta férfi. Nem mindenáron kerestem valakit, így megengedhetem magamnak, hogy úgymond válogassak és csak olyannal alakítsak ki ilyen kapcsolatot, aki megfelel az én elképzelésemnek. Ilyet még nem találtam:)
2021. okt. 23. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

2-es!

Te nem sugardaddy-t keresel, hanem egy gazdag férjet! Ne keverd a dolgokat!

2021. okt. 23. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
#3: fogalmad nincs mit kerestem, de már jössz okoskodni. Tipikus:)
2021. okt. 23. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

4-es!

Hogyne tudnám, hogy mit kerestél! Egy jóképű, magas, intelligens, jó kapcsolatokkal rendelkező, gazdag férfit, aki jó az ágyban, és még el is tart téged!

Nekem ezzel nincs bajom. Legalább őszinte vagy! De nem félsz, hogy mit fognak szólni ehhez az itteni femináci nőtársaid? Hiszen így aláásod az ő munkásságukat!

2021. okt. 23. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem én a tanulásban, a munkában, és az érzelmeken alapuló kapcsolatokban gondolkoztam. És csodák csodája, működött.
2021. okt. 23. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Fiatalon igen gondoltam rá az egyetem mellett nem ártott volna egy jó egzisztenciával rendelkező férfi aki támogat.
2021. okt. 24. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy finsub. :D

Nem akarok egy sugardaddy alárendeltje lenni, mert akkor bármit meg kellene tennem a pénzéért cserébe.

2021. okt. 24. 11:06
 9/12 anonim ***** válasza:
8, mi a különbség a kettő között? Őszintén érdekel... Nekem pár éve volt egy fiatal lánnyal ilyen kapcsolatom, de sosem merült fel bennem hogy éreztessem vele hogy esetleg alárendelt lett volna, és nem is csupán a szexről szólt a kapcsolat
2021. nov. 6. 17:26
 10/12 Missi_Key ***** válasza:
igen, csak ronda voltam és szociálisan érdekes...
2021. nov. 7. 00:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!