Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző volnék egy picit, hogy nem mindig teljesítem a barátom kérését?
Szex közben nem tudom lehet-e önzőségnek nevezni, de ha csak élvezni szeretném a farkát orgazmusig, de közben kérné, hogy vegye át az irányítást de én azt mondom "várj még kérlek" az önzőség?
Még nem kaptunk össze, nem is volt még szóvá téve, bár csak 1 hete vagyunk együtt.
Aranyos, kedves srác és kedvelem, és nem érzem magam önzőnek, de lehet tévhitben vagyok.
Nem vagyok az az esetleg szende lány, de remélem nem bűn ha nem engedem, hogy a pasi élvezése legyen az első.
A lányok véleménye érdekelne főbbként hisz Ők látnak jobban belénk... De a fiúkat is szívesen meghallgatom, de előre mondom.... Molesztáló privátokra nem válaszolok.
Nem vagyok rasszista, de ezt csak azért is mondom, hogy tudjátok, nem állok a C négyzeten.
11
Rasszista? Tudod, hogy mit jelent a rasszista szó?
Mit jelent az, hogy "nem állok a C négyzeten"?
A kettőt összerakva, vmi olyat akarsz írni, hogy nem vagy cigány? Vagy a pasid nem cigány? De ennek mi köze a kérdésedhez?
Nem gondoltam volna, hogy 50 éves koromra eljutok oda, hogy egy egész korrekten kiírt kérdésnél, ami magyar nyelven íródott, a leghalványabb sejtésem sincs, hogy mit jelent egy mondat.
Nos 1. nem, szerintem nem önzőség, bár érdekes, hogy egy hét járás után már ilyen kérdés merül fel...
2. Az a problémánk, hogy a rasszizmussal kapcsolatos mondatod teljesen szükségtelen volt. Ki támadott volt emiatt? Mi köze ennek az eredeti kérdésedhez?
Tudjátok... Vannak a világon valódi rasszisták is akik köztünk élnek.
Nem akartam azokat az értelmetlen támadásokat olvasni, hogy:
-Te is csak egy utolsó cigány lehetsz aki semmibe nézi a másik akaratát
-Nah nézze meg az ember, ezek már a gyikot is ellepték
-taps, taps. Nem elég, hogy 1 héten belűl már ágyban vagy a bikáddal, de még önző is vagy. Tipik cigányság amit csinálsz, állj be a sorba.
.
.
.
.
Ezeket még leírni is fájt most nekem, de ezeket akartam kikerülni.
1 hete vagytok együtt..
Mert biztosan már rengeteget szexeltetek az 1 hét alatt,hogy ezt fel kellett vetni!!
:DD
OMG!
El tudom képzelni hogy mi lesz 2,3hónap múlva!!!
Annyi probléma lesz a szex körül nálatok,hogy huszan azon fogunk dolgozni éjjel-nappal,hogy válaszoljunk az aggodalmaidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!