Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző volnék egy picit, hogy nem mindig teljesítem a barátom kérését?
Figyelt kérdés
Szex közben nem tudom lehet-e önzőségnek nevezni, de ha csak élvezni szeretném a farkát orgazmusig, de közben kérné, hogy vegye át az irányítást de én azt mondom "várj még kérlek" az önzőség?
Még nem kaptunk össze, nem is volt még szóvá téve, bár csak 1 hete vagyunk együtt.
Aranyos, kedves srác és kedvelem, és nem érzem magam önzőnek, de lehet tévhitben vagyok.
Nem vagyok az az esetleg szende lány, de remélem nem bűn ha nem engedem, hogy a pasi élvezése legyen az első.
A lányok véleménye érdekelne főbbként hisz Ők látnak jobban belénk... De a fiúkat is szívesen meghallgatom, de előre mondom.... Molesztáló privátokra nem válaszolok.
Nem vagyok rasszista, de ezt csak azért is mondom, hogy tudjátok, nem állok a C négyzeten.
2022. ápr. 6. 16:46
1/15 anonim válasza:
Ez belefér szerintem, nálam nem jelentene gondot. Akkor gondolnálak önzőnek ha miután kiélvezkedted magad lepattannál rólam.
3/15 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy ez önzőség.
4/15 anonim válasza:
Egy nő aki tudja mit és hogyan akar. Nem gáz.
5/15 anonim válasza:
Szerintem se önzőség. Én is szoktam néha ilyet mondani játékból a páromnak, nagyon kész van tőle jó értelemben beindítja.
7/15 anonim válasza:
Mi bánatot hebegsz?Semmit se értek az egeszből.
9/15 anonim válasza:
Mit jelent az utolsó mondat és hogy kerül ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!