Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, részetekről elvárás, hogy legyen kielégítés, kielégülés?
Mit tesztek, ha a párotok (nem random akárki, nem szexkapcsolat, nem laza, nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat) nem akar kielégíteni? Azt a tényt alapul véve, hogy a legtöbb nőnél ehhez csiklóizgatás kell, nem behatolás.
Szeretnék nőktől válaszokat kapni inkább.
Nem nagyok teljesen normális elvárásaid vannak. Hasonló cipőben voltam, vagyok..
A jövőre nézve, már az első szexnél (ami tudjuk nem feltétlenül a legjobban sikerül mindig) kiderúl önző vagy önzetlen akivel együtt vagy. Ha látod, érzed hogy nem figyel rád eléggé, szakítani kell
Az én párom is többször hagyott kielégületlenül, szóvá tettem, utána mindig befejeztük nekem is, de érzem az ő számára ez sokszor csak "nyűg"
Szóval az ilyen pasit dobni kell már az elején
Bár én még nem tettem😂 de rajta vagyok😂
Akivel nem jó a szeretkezés, ezért vagy azért, azt el kell hagyni. Na jó, egy két támpontot lehet adni, de megbeszéléses alapon "tudásból" nem lesz jó soha. Inkább azt kéne könnyebben tudomásul venni, hogy nem lesz jó mindenkinek mindenkivel és az ilyenből ki kell szállni. Persze valakinek fájni fog, de inkább legyen szomorúság, vagy netán pityergés 3-4 hónapig, mint egy fél életet végigszenvedjünk valaki mellett, reménykedve, hogy hátha majd egyszer talán sikerül.
A másik, hogy mekkora egy nagy baromság az a ma terjedő állítás, hogy a nőknek úgysem jó. Hát persze hogy nem jó, mert nem a megfelelő pasival van együtt.
És sajnos egy globális tény is körejátszik ebben, hogy a férfiak férfiatlanul nőiesednek, a nők pedig férfiasodnak, mentaltásban, öltözködésben, mindenben.
Nyivákolnak a magassarkú ellen, pedig a SZÉP (nem megcsinált trendypic.a) nőiesség általános alapja a szoknya-szépharisnya-tűsarkú külsőben. Aztán jön az összes többi.
Vagy nézzétek meg a mai lányok 70%-a görbehátú-púpos. Szörnyű látvány. Lehet ő a világ legtündéribb lelkű finomság.
Nyílván nem ilyen egyszerű, több ok is lehet. Lehet unalmassá vált a szexuális életetek, de ha mindketten akarjátok fel lehet lendíteni.
Azt tapasztalatból momdom, ha velem önzetlenül bánnak, sokszorosan adom vissza az illetőnek.
Nekem se sikerül a hüvelyi orgazmus, de imádom a behatolást és általában miután ő elmegy következek én, amit tudjuk már nyűg a pasinak.
Sokáig azt hittem én vagyok a béna, engem utána "kell" megsimogatni. Ezzel azt érték el a pasik, hogy méginkább nem tudtam ellazulni vszínű ezért is nem sikerül a hüvelyi.
Összegezve, szerintem ha az elején odaadó önzetlen a pasi, később változik csak, annak az unalom a lustaság, a kiszeretés az oka.
Az előzö kettőn közös erővel lehet változtatni.
35 ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!