Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, részetekről elvárás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, részetekről elvárás, hogy legyen kielégítés, kielégülés?

Figyelt kérdés

Mit tesztek, ha a párotok (nem random akárki, nem szexkapcsolat, nem laza, nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat) nem akar kielégíteni? Azt a tényt alapul véve, hogy a legtöbb nőnél ehhez csiklóizgatás kell, nem behatolás.

Szeretnék nőktől válaszokat kapni inkább.

2022. ápr. 6. 10:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
#30 Igazad lehet. Amugy a saját nevedben beszélj kérdező. Én pl meglepő de azért szexelek mert gyönyört akarok megélni a párommal, és nem gyereket csinálni. Durva mi?
2022. ápr. 6. 20:13
 32/39 A kérdező kommentje:
Azon a megoldáson is agyalok még mindig, hogy mit, hogy csinálhattam volna máshogy abban a kapcsolatban. Ami már nincs is meg, ami most is fáj. Szerintem őt is mentegetem még mindig, nem vagyok boldog se az "ő volt önző", se a "te vagy hülye" válaszoktól. És a jövőre nézve is agyalok, azon, hogy máskor sokkal hamarabb fölismerve sokkal hamarabb ott kell hagyni, ha valaki szeretetkapcsolatban így viselkedik? Vagy az én elvárásaim nagyok, ez is kérdés még mindig. És lehet azt gondolni, hogy férfi vagyok, azt is, hogy troll.
2022. ápr. 6. 20:16
 33/39 anonim ***** válasza:
71%
Rengeteg nő van, aki elvan orgazmus nélkül, mert vagy túl nehéz elérnie, vagy nem is megy egyáltalán. Több olyan kapcsolatom is volt, ahol a nő mondta, hogy ne erőltessük mindig, mert az egy dolog, hogy nekem is teher, és nem bírtam elég hosszú ideig, de neki is legalább olyan fárasztó, ha pl hosszasan ujjazom, vagy nyalom, de nem sikerül csúcsra érnie.
2022. ápr. 6. 22:33
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt oké h leírtad utolsó, de ez nem segít a kérdezőn, ha neki pont az a gondja h nem mindig kap figyelmet minden aktus alatt. Már ha nem egy kamubandi csávó... Az h van sok nő aki elvan így, most ebben a sztoriban lényegtelen. Mindig az adott egyéneket és vágyaikat kell figyelembe venni.
2022. ápr. 6. 22:49
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyok teljesen normális elvárásaid vannak. Hasonló cipőben voltam, vagyok..

A jövőre nézve, már az első szexnél (ami tudjuk nem feltétlenül a legjobban sikerül mindig) kiderúl önző vagy önzetlen akivel együtt vagy. Ha látod, érzed hogy nem figyel rád eléggé, szakítani kell

Az én párom is többször hagyott kielégületlenül, szóvá tettem, utána mindig befejeztük nekem is, de érzem az ő számára ez sokszor csak "nyűg"

Szóval az ilyen pasit dobni kell már az elején

Bár én még nem tettem😂 de rajta vagyok😂

2022. ápr. 8. 05:48
 36/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudom, illetve nem ilyen egyszerű. Az első szexeknél, az első időben dehogy volt ilyen. Mindig a kedvemet kereste, ebben is, másban is. Ez később jött. Persze, valószínűleg senki se marad olyan odaadó, mint a legelején, lehet, én se ugyanolyan voltam már neki később, mint korábban, lehet, hogy én is változtam?
2022. ápr. 8. 08:30
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Akivel nem jó a szeretkezés, ezért vagy azért, azt el kell hagyni. Na jó, egy két támpontot lehet adni, de megbeszéléses alapon "tudásból" nem lesz jó soha. Inkább azt kéne könnyebben tudomásul venni, hogy nem lesz jó mindenkinek mindenkivel és az ilyenből ki kell szállni. Persze valakinek fájni fog, de inkább legyen szomorúság, vagy netán pityergés 3-4 hónapig, mint egy fél életet végigszenvedjünk valaki mellett, reménykedve, hogy hátha majd egyszer talán sikerül.

A másik, hogy mekkora egy nagy baromság az a ma terjedő állítás, hogy a nőknek úgysem jó. Hát persze hogy nem jó, mert nem a megfelelő pasival van együtt.

És sajnos egy globális tény is körejátszik ebben, hogy a férfiak férfiatlanul nőiesednek, a nők pedig férfiasodnak, mentaltásban, öltözködésben, mindenben.

Nyivákolnak a magassarkú ellen, pedig a SZÉP (nem megcsinált trendypic.a) nőiesség általános alapja a szoknya-szépharisnya-tűsarkú külsőben. Aztán jön az összes többi.

Vagy nézzétek meg a mai lányok 70%-a görbehátú-púpos. Szörnyű látvány. Lehet ő a világ legtündéribb lelkű finomság.

2022. ápr. 8. 13:58
 38/39 anonim ***** válasza:

Nyílván nem ilyen egyszerű, több ok is lehet. Lehet unalmassá vált a szexuális életetek, de ha mindketten akarjátok fel lehet lendíteni.

Azt tapasztalatból momdom, ha velem önzetlenül bánnak, sokszorosan adom vissza az illetőnek.

Nekem se sikerül a hüvelyi orgazmus, de imádom a behatolást és általában miután ő elmegy következek én, amit tudjuk már nyűg a pasinak.

Sokáig azt hittem én vagyok a béna, engem utána "kell" megsimogatni. Ezzel azt érték el a pasik, hogy méginkább nem tudtam ellazulni vszínű ezért is nem sikerül a hüvelyi.

Összegezve, szerintem ha az elején odaadó önzetlen a pasi, később változik csak, annak az unalom a lustaság, a kiszeretés az oka.

Az előzö kettőn közös erővel lehet változtatni.

35 ös voltam

2022. ápr. 9. 07:24
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó. Azt hiszem, igen, tudom, illetve ki is lett mondva, neki már nem voltam elég értékes. Ettől még nem fáj kevésbé, főleg mert igazságtalannak tartom az egészet, tőle, az élettől, a szerelem természetétől...ha az elején vonzó, értékes és olyan voltam, akiért szívesen megtesz dolgokat, csak a megszokás és az idő el tudja ezt rontani? Miközben én szerintem ugyanolyan értékes maradtam. Neki nem. És ezt sajnálom. Illetve magamat sajnálom. És azt sokkal könnyebb kimondani, mint megvalósítani: keress olyat, aki értékel és a tenyerén hordoz.
2022. ápr. 9. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!