Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, részetekről elvárás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, részetekről elvárás, hogy legyen kielégítés, kielégülés?

Figyelt kérdés

Mit tesztek, ha a párotok (nem random akárki, nem szexkapcsolat, nem laza, nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat) nem akar kielégíteni? Azt a tényt alapul véve, hogy a legtöbb nőnél ehhez csiklóizgatás kell, nem behatolás.

Szeretnék nőktől válaszokat kapni inkább.

2022. ápr. 6. 10:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
95%
Akkor én sem elégítem ki, ennyire egyszerű. Az egész kölcsönösségen alapul, nem egy ribi vagyok akit használhat, nekem igényeim vannak.
2022. ápr. 6. 10:54
 2/39 anonim ***** válasza:
93%

Az hogy elélvezzek, nem elvárás, hiszen ez sok mindenen múlik, hogy éppen megy-e. Viszont ha nem is próbálkozik (pl. hosszú előjátékkal szájjal és/vagy kézzel), az rosszul esik, nekem így elveszik a szexből az intimitás. Nekem ebből az jön le, hogy neki csak a saját élvezete a fontos, túl akar lenni rajta hamar, mintha csak maszturbálna. Mondhatnám azt is, hogy ilyenkor nem szexelünk, hanem ő használja a testemet maszturbálásra. Ezért én biztos szólnék.

22L

2022. ápr. 6. 10:58
 3/39 A kérdező kommentje:

Értem. Ha válaszul te se, az nem játszmázás? Ha először tapasztalnád azt, hogy "elmarad" a kielégítésed és utána nem állandósul, hanem időnként, ritkán előfordul, hogy valahogy "elfelejt", akkor mit tennél?

Vagy ha az van, amit először írtál, te se csinálod, esetleg ez már meg is történt veled, vége lett rövid úton a kapcsolatnak? Megbeszélni egyikőtök se próbálta?

2022. ápr. 6. 10:59
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle mi az oka és elmondanám hogy nekem erre igényem van, ha nem változik akkor szakítok. De én úgy gondolom hogy egy normális, figyelmes férfinak nem kell külön elmondani hogy az állítólagos szerelmét elégítse már ki, mert ez az alap.
2022. ápr. 6. 11:02
 5/39 anonim ***** válasza:
78%
Akkor en sem adom neki amit akar.
2022. ápr. 6. 11:03
 6/39 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy "elfelejt"? Van olyan, hogy nem tudok elélvezni, sőt olyan is volt, hogy annyira intenzívet és kiadósat dugtunk, hogy én kértem, hogy az ujjazásos kielégítés maradjon el, mert teljesen kivoltam (jó értelemben), pedig nem volt orgazmusom. De a partnerem mindig nekikezdene, csak akkor marad el az én orgazmusom, ha kifejezetten erre kérem.
2022. ápr. 6. 11:11
 7/39 A kérdező kommentje:
Az "elfelejt" az úgy értendő, hogy alap lenne (szexuálpszichológustól is így tudom és saját tapasztalat alapján is ezt tartom helyesnek), hogy a nő kielégülésével kezdje a pár, mert ha a férfi már kielégül, nem lesz kedve. Sokszor nem tartottuk ezt a sorrendet, mert...nem tudom, miért. Mert nem jeleztem időben, mert akkor úgy éreztem, nem is annyira fontos az én örömöm, vele meg pont az történt, amit írok, később már nem volt kedve és ha utóbb jeleztem, hogy én viszont elfelejtődtem, akkor volt, hogy kedvesen, volt, hogy nem kedvesen kielégített és volt, hogy sérelmezte, hogy jeleztem. Bennem utólag is tüske ez az egész.
2022. ápr. 6. 11:15
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ritkán fordul elő, akkor simán csak megbeszélném vele, hogy hogy lehet ezt “elfelejteni”? És hogy nekem is ugyanannyira fontos a kielégülés, mint neki, és rosszul esik ha “elfelejti”. Ha rendszeresen csinálja így, akkor először én is csak “elfelejteném” őt kielégíteni, de itt inkább már a szakítás lenne a következő lépés. A szex páros tevékenység. Mindkettőnknek élveznie kell, és ha ez nem teljesül, akkor probléma van.
2022. ápr. 6. 11:29
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Az én orgazmusom mindig a végére marad, mikor ő már kielégült, mégsem megy el a kedve. Csak akkor marad el, ha én kérem ezt direkt.

6-os voltam.

2022. ápr. 6. 11:42
 10/39 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon ügyes vagy, jó neked és irigyellek, ezek szerint ügyesebben választottál partnert magadnak, mint én, egy jobb, önzetlenebb embert. Minden jót nektek.
2022. ápr. 6. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!