Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, részetekről elvárás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, részetekről elvárás, hogy legyen kielégítés, kielégülés?

Figyelt kérdés

Mit tesztek, ha a párotok (nem random akárki, nem szexkapcsolat, nem laza, nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat) nem akar kielégíteni? Azt a tényt alapul véve, hogy a legtöbb nőnél ehhez csiklóizgatás kell, nem behatolás.

Szeretnék nőktől válaszokat kapni inkább.

2022. ápr. 6. 10:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Csajok én összeteszem a 2 kezem eddig ilyen fickóba nem botlottam mint akikről itt írtok.

Mindig alap volt hogy mindketten elélvezzünk, azért szexelünk, egy egy fáradt nap után isteni tud lenni, levezetni a feszülteséget, ellazulni.

A kérdésedre válaszolva, igen elvárom, bár nem ez a legjobb szó, mert nekem ez erőltetett. Inkább azt mondanám kívánom, vágyom én is a kielégülést. Ha egy ideig nincs orgazmusom pl más műszakban dolgozunk ezért nincs szex vagy nem maszturbáltam, akkor ingerlékenyebb vagyok. Egy nő sokkal kisimultabb, nyugodtabb ha ki van elégülve.

A mit tennék kérdésre, nyilván a kommunikációt választanám. Mivel fontos a nyíltság, őszinteség így kertelés nélkül, egyenesen elmondanám a problémám. Várnám is a változtatást, adnék időt, de nem végtelenségig.

2022. ápr. 6. 13:24
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

"nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat)"

Ezt egy nő írta ki? Kommenteket olvasva is egyre inkább hajaz a stílusa egy komplexusos, önző pasasra aki sérelmezi hogy a nők is igénylik az orgazmust.

2022. ápr. 6. 13:36
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

egy kérdés: mit értesz azalatt, hogy "nem akar kielégíteni"?

A pasi szó szerint kimondja, hogy letojja, hogy neked jó-e, és hangosan kijelenti, hogy ő bizony nem fog téged kielégíteni, vagy csak nem teszi oda magát?

nem ugyanaz

2022. ápr. 6. 14:38
 24/39 A kérdező kommentje:
23-as, szerintem ugyanau, csak az utóbbi esetben még nem is vállalja föl. A jelentése ugyanaz: nem vagy nekem elég értékes ehhez. Nem gondolod?
2022. ápr. 6. 15:03
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdésedre: nőként tudhatnád (ha az vagy), evidens hogy egy nő is gyönyört akar átélni a szex alatt. Felesleges volt feltenni a kérdésed ebben a formában.

A másik most írod: "A jelentése ugyanaz: nem vagy nekem elég értékes ehhez"

Na ha ennyire a dolgok mögé látsz, meg is fogalmaztad a problémát, akkor vagy olyan okos hogy helyesen cselekszel. Nagylány vagy. Kivéve ha pötsöd van.

2022. ápr. 6. 15:35
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

A szex két emberről szól. Őszintén megmondom szét is vetne az ideg, ha olyannal kéne kapcsolatban lennem, aki nem tud nekem egy orgazmust szeretkezés során (így vagy úgy) összehozni, főleg hogy magamnak 10-ből 10-szer, azaz mindig sikerül. Szóval ott kezdődik, hogy hosszú távon össze sem jönnék olyannal akivel nem passzolunk ilyen téren.

Kapcsolatban természetesen fontis az is, hogy a másiknak is kielégítő és élvezetes legyen, ha épp úgy van simán kényeztetném csak őt, időnként azt gondolom jó is csak a másikra figyelni:)

De ugyanígy én is elvárom, hogy a masik is figyeljen rám. A szex közös dolog. Szóval igen, sorry not sorry elvárom.

De sokaknak (hála isten) kapcsolattól függetlenül is jön hogy kielégítsék a nőt is.

2022. ápr. 6. 18:33
 27/39 A kérdező kommentje:

25-ös, ami neked evidens, másnak nem biztos, hogy az, egy mai másik kérdésnél (amit nem én írtam ki):

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

a négyes válaszoló mit ír?

2022. ápr. 6. 20:03
 28/39 A kérdező kommentje:
a nő nem csak az orgazmus miatt szexel.
2022. ápr. 6. 20:04
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
#27 És ezzel mit akarsz mondani? Nem rólad szólt a kérdés? Meg hogy neked szar így mert élvezni akarsz. Eskü nem értem, hogy azzal mit akarsz bizonygatni hogy 1 másik kérdés alatt valaki leírta hogy nem mindenkinek fontos. Te nem a megoldáson töprengsz az már tisztán látszik csak provokálni akarsz.
2022. ápr. 6. 20:10
 30/39 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy faszi. Ne etessük a trollt.
2022. ápr. 6. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!