Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, részetekről elvárás, hogy legyen kielégítés, kielégülés?
Mit tesztek, ha a párotok (nem random akárki, nem szexkapcsolat, nem laza, nem "Tinderről "megismert" valakivel megbaszatom magam-kapcsolat) nem akar kielégíteni? Azt a tényt alapul véve, hogy a legtöbb nőnél ehhez csiklóizgatás kell, nem behatolás.
Szeretnék nőktől válaszokat kapni inkább.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy igen hamar, könnyen el tudok élvezni aktus alatt is, ha jó a póz. De ez sem volt mindig így. Csak a mostani párom tudta ezt elérni. Annyira ismerjük a másik rezdüléseit, mozdulatait, hogy egymást segítve jutunk el a csúcsra. Sokszor egyszerre is.
Nálam is van olyan hogy valamiért agyban nem tudok ott lenni, fáradt vagyok, vagy bármi más bezavar. Viszont a párom akkor is azon van hogy én is elélvezzek, ha úgy érzem ez most nem fog összejönni, akkor szólok neki. Mert ilyenkor ő is elengedi magát úgymond. Semmi gond nincs.
Nincs patika mérlegen kimérve kinek mennyi orgazmusa volt, vagy kéne legyen. De nekem nagyon fontos hogy lássam, érezzem a partnerem az én örömömért tesz. Akkor én is teszek az övéért. Nálam egyoldalúan nem megy mert akkor azonnal elvesztem a lelkesedésem.
Kérdező! Valóban vannak olyan férfiak, akiknek ugyanolyan fontos, hogy a nő is elélvezzen, de sajnos tényleg nagyon kevés az ilyen. Én se egy olyan partnerrel voltam, akinek ez egyáltalán felmerült volna, nemhogy tett is volna azért, szóval teljesen megértelek.
Én volt, hogy azt mondtam, a miután sikerült elélveznem a partneremnek, hogy kevés ilyen férfias dolog van, mint orgazmust okozni egy nőnek, meg ilyenek, amik vagy igazak, vagy nem, de erősen hat a férfiasság érzetükre. És nagyobb eséllyel fogjak utána maguktól is megpróbálni. Lehet hogy játszmázás, de legalább “szent célért” 😂
Nem akarok beleszólni az eszmecserétekbe de ez szemet szúrt nekem.
Ezt írod:
"Nem elfelejtette, nem volt kedve megtenni, én pedig sokszor alárendelődésből nem jeleztem az igényeim."
Megfogalmaztad a fő problémát. Akkor miért nem arra koncentrálsz hogy ezen változtass? Ha alapból egy alárendelődő személy vagy, aki nem meri kifejezni a saját vágyait, akkor tukajdonképpen kitől várod a csodát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!