Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig egyedül leszek? 23L...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig egyedül leszek? 23L vagyok, még nem volt párkapcsolatom szűz vagyok. többi lent

Figyelt kérdés
Van mentális betegségem, (gyógyszert szedek és kezeltetem magam, tehát járok vele pszichiáterhez). Azonban nagyon nyomaszt h szűz vagyok, hogy nem volt még párkapcsolatom, nem mennék bele kalandokba vagy ilyesmi. De nem is tudom hogy hogyan kell ismerkedni. Voltak fiúk akik rettentően kedvesek voltak velem.. egy ideig aztán érzékelték hogy nem vagyok "önmagam" elutasító vagyok stb. Van most valaki aki ugyan úgy érdeklődő, kedves, persze benne van a pakliban hogy csak meg akar ismerni, de nem akarok majd mindig mindenkit eltolni magamtól, ha tudom ha nem a szándékait.
2022. ápr. 5. 18:37
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok beszélgetni senkivel sem erről. Rossz passzban voltam, mikor, kiírtam ezt.
2022. ápr. 11. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!