Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig egyedül leszek? 23L vagyok, még nem volt párkapcsolatom szűz vagyok. többi lent
Figyelt kérdés
Van mentális betegségem, (gyógyszert szedek és kezeltetem magam, tehát járok vele pszichiáterhez). Azonban nagyon nyomaszt h szűz vagyok, hogy nem volt még párkapcsolatom, nem mennék bele kalandokba vagy ilyesmi. De nem is tudom hogy hogyan kell ismerkedni. Voltak fiúk akik rettentően kedvesek voltak velem.. egy ideig aztán érzékelték hogy nem vagyok "önmagam" elutasító vagyok stb. Van most valaki aki ugyan úgy érdeklődő, kedves, persze benne van a pakliban hogy csak meg akar ismerni, de nem akarok majd mindig mindenkit eltolni magamtól, ha tudom ha nem a szándékait.2022. ápr. 5. 18:37
11/31 A kérdező kommentje:
Még mindig ott van hogy mint gondolnak mások, egész életemben ez tart vissza sok sok mindentől.
2022. ápr. 5. 19:43
12/31 anonim válasza:
Ne zavarjon. Semmi esetre sem. Tudod, mi különböztet meg a többiektől? Hogy nekik nincsen papírjuk az idiótaságukra, plusz referálhatnak az infantilis cselekedeikre ilyen kétfilléres életbölcsességekkel, amire neked ott van a konkrét diagnózis - viszont a terápia is.
13/31 anonim válasza:
23 évesen már épp ideje, hogy ezzel számot vess, elkezdj értelmesen gondolkodni, és megbeszéld az orvossal.
Most még tudsz változni, később már sokkal nehezebb is lesz, és 40 évesen a férfiak már nem fognak annyira keresni - és elfogadni - téged, mint most.
14/31 A kérdező kommentje:
Igen 13as ebben igazad van.
2022. ápr. 5. 19:48
15/31 anonim válasza:
ha privát üzenetekre hajtasz lefogadom 100 vadkan is rád ugrott
16/31 anonim válasza:
#15:
Ezekből olyan jó sztorik sülnek ki mindig.🤣
De legalább meglesz itt is 3-6 héten belül az újabb bábszínház.
17/31 A kérdező kommentje:
15ös, Igen írnak,és kérdezgetik hogy milyen betegségem van,
2022. ápr. 5. 20:21
18/31 anonim válasza:
mondd meg hogy semmilyen és farcoljanak le
19/31 A kérdező kommentje:
mindenképp.
2022. ápr. 5. 20:24
20/31 anonim válasza:
Nekem is van mentális betegségem, de egyre jobban haladok a gyógyulás felé vezető úton. Sok sok könyvet olvastam és terapeutához is járok, de nekem se megy az ismerkedés könnyen. Sajnos sok idő, mire az ember eljut oda, hogy akkor most már mehet az ismerkedés is, és akkor is rengeteg kudarc fogja érni. Szerencsére én már nem vagyok szűz, sikerült elvesztenem, de későn. Azóta se találok senkit. Nekem fekszenek a kalandok (szexkapcsolat, ilyesmik), ennyiben azért különbözünk. Ha tudok segíteni akkor nyugodtan írj. Annyit már elértem, h könnyebb kapcsolódnom másokhoz és nincsenek ennyire negatív sémáim. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!