Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig egyedül leszek? 23L vagyok, még nem volt párkapcsolatom szűz vagyok. többi lent
Még mindig nem értem.
a) Van egy betegségetek, ami kezelésre szorul.
b) A kötődésetek rendkívül sérült, amelyen dolgozni kell és jelen állapotban megnehezíti az összes emberi kapcsolatotokat állításotok szerint.
c) Külső nyomás mellett belső vívódás is jelen van gondolati síkon. Akár generalizált szorongás is lehet már, ha akut a sztori.
Konklúzió: "de sz-r, hogy még mindig szűz vagyok"
Most komolyan? Annyira debil ez a sztori nekem. Mintha odatennél egy tál brassóit egy éhező etióp elé és elkezdené bökdösni, hogy egy csipettel több lett rajta a rozmaring...
Tényleg ez a legnagyobb kínotok?
"Tényleg ez a legnagyobb kínotok?"
Szerintem arról van szó, hogy az emberbe bele tud ivódni az "aki x éves kora után szűz, azzal valami k**va nagy gáz van" képzet, és ha ez önmagában nem lenne elegendő ahhoz, hogy saját magára elcseszettként tekintsen, még egy diagnózist is a nyakába kap, ami igazolja ennek a berögzült gondolatnak a valós mivoltát. A szüzessége elvesztésével (pláne ha kapcsolatban történik) valamelyest bizonyítani tudná legalább önmagának, hogy akkora roncs mégsem lehet, ha valakinek kellett. Legalábbis velem ez volt sokáig.
De a diagnózis az egy valód red flag. xDDDDD
Ne csináljunk már úgy, mintha a szüzesség megléte miatt problémázna bárki is, ha már a rokon állítás az mellé, hogy "amúgy meg skizofrén is, maradhat?"
Nem azt mondom, hogy ez baj. Azt mondom, hogy ilyen betegséggel élve sokkal előremutatóbb olyan kérdéseket feltenni, hogy:
a) A jelen környezetemnek nem ártok a betegségemmel?
b) Magamnak nem ártok a betegségemmel?
c) Képes vagyok ellátni az életfunkcióimat?
d) Képes vagyok dolgozni/tanulni így? Jó szakmában vagyok?
Pont ez, annyira huszadrangú kérdés...
Mert milyen betegséged van?
Sokféle létezik, és lehet hogy ez a gond.
Vagy az hogy kövér vagy. Vagy az hogy játszod az eszed És beteg vagy.
Jó eséllyel merem azt megkockáztatni, hogy neked van egy egészséges szexuális étvágyad egy számodra ideális pasival. És a többiekkel azért vagy elutasító, mert úgy véled, hogy ők nem ütik meg az általad idealizált pasi szintjét.
Tudom most hülye p*csnek gondolsz, de más magyarázat nincs arra, hogy vágysz a szexre, tehát a szexuális étvágyad túlnyúlik a betegséged felett érzett félelmeiden, plusz mondod hogy vannak akik érdeklődnek is, és ha ezen két dolog mellett tényleg nem találsz partnert, akkor jó eséllyel vagy az elvárásaid irrelevánsak a helyzetedhez képest, vagy nem az a legfőbb probléma veled hogy valami pszichés sz*rra teletömnek orvosilag gyógyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!