Lányok, gondban vagyok! A barátom örökké bulizni jár hétvégénként, de mindig egyedül megy el és engem nem hív soha, mit tegyek?
"A viták elkerülése érdekében nem veszek vele össze, de ez még meddig mehet így?"
Ez így egyikőtöknek sem jó: neked azért nem, mert halálra aggódod magad miatta, neki meg azért nem, mert úgy érezheti (akkor is, ha nem vitatkozol vele), hogy figyelve van.
Én nem mondanám, hogy tutira csal. Kizárni persze nem lehet, de a lényeg, hogy úgy tűnik, téged rettenetesen zavarna, ha megcsalna, ezért a magad nyugalma érdekében hagyd őt el és mindkettőtöknek jobb lesz így.
Mondd neki, hogy legközelebb te is elmennél vele, abból sok minden kiderül.
Előtted is sokat járt el?
Mióta vagytok együtt?
5+ *mindig gyomor görcsben vagyok miatta.
Ráadásul még meg is érzed a bajt..
Hogy mit tegyél? Vannak olyan férfiak,akiknek nincs ilyenre szüksége, válogass közülük, és hidd el, később áldani fogod az eszed, hogy így döntöttél. Főleg miután látod, hogy az utódait milyen életet élnek mellette, és hogy veri át őket és csalja meg.
Először is próbáld megbeszélni vele a dolgot, legyél őszinte és nyílt, mondd el pontosan hogy mi bánt, és miért bánt. Most az egyszer ne félj a konfrontációtól, ha veszekedésbe fordul a dolog, hát veszekedtek egyet, de öntsd ki a szíved.
Ha le akar rázni, ne hagyd magad, hanem kérd, hogy kezdjen el felnőttként viselkedni, és abbahagyni a folytonos bulizást, vagy legalább ne kezeljen úgy, mint a pincsikutyáját, amit bezár a lakásba aztán elővesz, ha játszadozni van kedve. Ebből ne engedj, ha fontos vagy neki, és nem csak az időt üti el veled, akkor meg fog érteni. Ha meg nem változik semmi, és továbbra is lábtörlőnek néz, akkor dobd, menjen csak bulikázni a haverjaival, te pedig keress valakit, aki tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!