Szeretnék egy yorkit! Lehet így tartani? 1. Napi 8 óra egyedül 2. Napi 4 séta 3. Hétvégenként kissebb nagyobb túrák 4. nagy kert (bent lenne) Valamint írnátok ezeknek az igényeknek megfelelő kutyákat még? Valamint tapasztalatokat is köszönnék
Figyelt kérdés
#Yorkit #vagy más kutyát?
2017. aug. 27. 18:03
1/9 anonim válasza:
Attól függ hogy a napi négy sétából melyik milyen hosszú. Egyébként szerintem egy yorkinak elég, főleg ha jó időben kint is lehet, de persze szabad bejárása van a házba. Csak arra figyelj hogy tenyésztőtől vedd.
2/9 A kérdező kommentje:
Reggel fél órás 14:00 kor 20 perces 16:00 kor 1-2 órás este pedig csak egy gyors séta !! Persze tenyésztőtöl szeretném ! Köszönöm a válaszodat!
2017. aug. 27. 18:16
3/9 anonim válasza:
Igen, ez így megfelelő, kivéve a kölyökkort. Fokozatosan kellene egyedülléthez szoktatni, nem szabad rögtön 8 órát egyedül hagyni. A szobatisztaság tanulása miatt sem, eleinte kb. 2 óránként célszerű kivinni.
Felnőttkorban már jó így.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat ! Mind megfogadom!:)
Az lenne még a kérdésem ,hogy egy jó tenyésztőtől kb mennyibe kerül egy ilyen kutya?
2017. aug. 28. 21:15
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom 50-ezer körül van
De lehet hülyeséget mondok
6/9 anonim válasza:
120-200 ezer között, párosítástól is függ.
Utolsó válaszoló: 50 ezerért nincs fajtatiszta kutya.
7/9 anonim válasza:
Mi 50ezerért vettük és fajtatiszta!(előzőnek)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat persze van 50 ererér is de 200 ér is de én mindenképp tenyésztőtöl Törzskönyvel!;)
2017. szept. 2. 16:35
9/9 anonim válasza:
"Mi 50ezerért vettük és fajtatiszta!(előzőnek)" - Aha. Melyik kennelből? Mi a tk.-i neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!