Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jelenti, hogy szégyelli?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy szégyelli?

Figyelt kérdés
Barátnőm feeder fétises, ráadásul dom is. Mivel én pont sub vagyok, ideális partner nekem. Egyvalamit viszont nem értek. Amikor a barátnői megjegyzéseket tettek arra, hogy kövér vagyok akkor úgy reagált, mint aki sajnáltatta magát, hogy jajj, nem tudja mit csináljon velem, nagyon aggódik, egyre csak hízom, stb. Aztán hazamegyünk, és szó szerint megtöm kajával, de annyira, hogy majdnem összehányom magam. Ez miért van? Szégyelli, hogy így tetszem neki? Oké, de miért kell erre rájátszani?
2022. ápr. 4. 23:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Felhízlal hogy ne tudj elmenekülni, közben meg sajnáltatja magát, hogy ő mindent megtesz, de te javíthatatlan vagy.
2022. ápr. 4. 23:46
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány kiló vagy?
2022. ápr. 4. 23:48
 3/27 A kérdező kommentje:
159
2022. ápr. 4. 23:53
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Az sok.
2022. ápr. 4. 23:54
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Önmagát szégyelli.
2022. ápr. 4. 23:56
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

És milyen magas?

Szerintem nem téged szégyell, hanem a fétisét és hogy ezzel igenis árt az egészségednek.

2022. ápr. 4. 23:58
 7/27 A kérdező kommentje:
180 cm magas vagyok. Oké, szégyelli a fétisét, de miért játssza az áldozatot, ha a négy fal között azon ügyködik, hogy hogyan hizlaljon fel minél jobban?
2022. ápr. 5. 00:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi mást játszhatna, ha nem akarja hogy őt ekézzék?
2022. ápr. 5. 00:06
 9/27 anonim ***** válasza:
97%

A külső társadalmi elvárásoknak felel meg, amit minden normális ember elvárna reakciónak. Nem akarja kitenni az ablakba a fétisét mert tudja hogy nem fogadnák el. Sőt nyíltabban fogalmazok: beteges.

Számtalan fétisnek lehet helye és meg lehet élni, amit jogszabály nem tilt, vagy nem ártalmas az egészségre. A feederer fétis viszont nem ilyen.

2022. ápr. 5. 00:11
 10/27 A kérdező kommentje:

"amit jogszabály nem tilt"

Mégis mit tilt?

Ez igaz, amit leírtatok, de legyinthetne is. Ehelyett engem állít be ellenségnek a barátok előtt, miközben miatta cipelek minden hét elteltével egy kilóval többet.

2022. ápr. 5. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!