Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy szégyelli?
Figyelt kérdés
Barátnőm feeder fétises, ráadásul dom is. Mivel én pont sub vagyok, ideális partner nekem. Egyvalamit viszont nem értek. Amikor a barátnői megjegyzéseket tettek arra, hogy kövér vagyok akkor úgy reagált, mint aki sajnáltatta magát, hogy jajj, nem tudja mit csináljon velem, nagyon aggódik, egyre csak hízom, stb. Aztán hazamegyünk, és szó szerint megtöm kajával, de annyira, hogy majdnem összehányom magam. Ez miért van? Szégyelli, hogy így tetszem neki? Oké, de miért kell erre rájátszani?
#10 tiltja mondjuk a pedofíliát, a szexuális erőszakot, a vérfertőzést, a nekrofíliát stb. A feederert nem tiltja, de ettől még kib.szottul egészségtelen.
Egyébként meg döntsd már el mit akarsz... most jó neked ennyire egészséglenül kövérnek lenni vagy sem? S mit is vársz a párodtól? Ő coming outoljon hogy ez a fétise, de meg csendben lapítasz hogy ááá én ezt szeretem, erre gerjedek? Ő vigye el a "balhét" helyetted is a külvilág felé vagy mi?
2022. ápr. 5. 00:23
13/27 anonim válasza:
Vajon arra is izgultok majd, ha amputálni kell a lábad?
2022. ápr. 5. 00:28
14/27 A kérdező kommentje:
#11: nem mindig, de általában van annyi
#12: ne coming outoljon, csak ne tegyen rá egy lapáttal. Én miatta hízom még mindig, legalább maradjon csendben ilyen helyzetekben
2022. ápr. 5. 00:34
15/27 anonim válasza:
A barátnőd nem tisztel téged. Csak a fétishe tárgya vagy.
2022. ápr. 5. 00:41
16/27 anonim válasza:
Hogyan töm meg? csak kíváncsi vagyok
2022. ápr. 5. 01:56
17/27 anonim válasza:
Hány 3vesek vagytok? Ő hogy néz ki?
2022. ápr. 5. 06:34
18/27 anonim válasza:
Ő jobban kíván így téged? Vagy mi a haszna Abból ha hízlal?
2022. ápr. 5. 07:47
19/27 anonim válasza:
Ha téged zavar, hogy így viselkedik, mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha nem játszaná meg magát. Esetleg kérdezgesd és hallgasd meg az okokról, lehet, hogy tud olyan választ adni, amit elfogadsz. Igaz is, miért idegeneket kérdezgetsz, ha róla van szó? Nem elég jó a kommunikációtok, vagy nem bírnád el a válaszait? Nem érdekel? Ha tényleg nem bírod, ha a legfontosabb ember az életedben (csak feltételezés persze, nem biztos, hogy ő neked a legfontosabb) megjátszós, akkor ha tudsz vele szakítani, szakíts és keress egy olyan lányt, aki nem megjátszós. Persze ha mindent mérlegre teszel és többet ér a többi (jó) tulajdosága, a megjátszósságát pedig úgy döntesz, hogy el tudod viselni a többi jóért, akkor ne szakíts.
2022. ápr. 5. 08:21
20/27 anonim válasza:
Egyem a kicsi szívedet. 🤣
Nem ő töm meg, hanem te döntöd el, hogy megeszed a rengeteg kaját, amit magad előtt látsz. Nem hinném, hogy fegyvert tart a fejedhez, hogy mindent megkell zabálnod.Egyszerűen imádsz falni, de ez nem a barátnőd hibája. Bélpoklos vagy, és ennek meglesz a következménye pár éven belül, ha már most ilyen disznó által is megirigyelt súlyra híztál. Lábak nélkül nehéz lesz az élet drágám. Eszed meg semmi, ha sürgősen nem fejezed be a mértéktelen zabálást. Ne kend a barátnődre, mert mindenki tudja, hogy nem ő a valódi oka a falánkságodnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!