Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy szégyelli?
Figyelt kérdés
Barátnőm feeder fétises, ráadásul dom is. Mivel én pont sub vagyok, ideális partner nekem. Egyvalamit viszont nem értek. Amikor a barátnői megjegyzéseket tettek arra, hogy kövér vagyok akkor úgy reagált, mint aki sajnáltatta magát, hogy jajj, nem tudja mit csináljon velem, nagyon aggódik, egyre csak hízom, stb. Aztán hazamegyünk, és szó szerint megtöm kajával, de annyira, hogy majdnem összehányom magam. Ez miért van? Szégyelli, hogy így tetszem neki? Oké, de miért kell erre rájátszani?2022. ápr. 4. 23:43
22/27 A kérdező kommentje:
#16: Valami játékkal. Egy példa: beállít egy csomag sajtburgerrel. Elkezd leszopni, közben eszek. Ha 1.5 percenként nem eszek meg egyet, akkor abbahagyja, és 2 napig nincs szex. Ez egy elég lightos, vannak ennél sokkal durvábbak, de azokat nem írom le.
#17: 27, ő 25. Az a kérdés, hogy ő vékony-e? Igen
#18: igen, ez egy fétis
2022. ápr. 5. 11:50
23/27 anonim válasza:
És a hájad alatt még megtalálja farkad? 🙄
24/27 anonim válasza:
Ha ez a lightos, akkor mi lehet a durva? :D mostmár én is kíváncsi lettem
25/27 A kérdező kommentje:
Egyébként megkérdeztem őt is, de kikerüli a válaszokat, terel, rosszul értettem, stb.
2022. ápr. 5. 12:51
26/27 anonim válasza:
Lehet hogy nála ez a domina-sub szerepkör része hogy izgatja ha mások előtt is megalázhat. Meg kell beszélni vele hogy neked az nem fér bele, bár tény hogy az egészségügyi kockázat mellett ez már semmiségnek tűnik.
27/27 anonim válasza:
Te is hülye vagy, hogy ebbe belemész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!