Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazo Csajok, idegennel is benne lennétek vagy csak a pasitokkal?
Arra gondolok, hogy mondjuk bérelek egy lakást amit berendezek BDSM-re, aztán ha egy csaj akar, akkor jöhet hozzám trainingre. Persze előtte lehetne szeméyles találkozó nyilvános helyen, beszélgetés, hogy ne legyen ennyire félelmetes.
De nulla kapcsolat lenne, csak a megbeszélt időpontban jöttök, aztán ha végeztünk akkor mentek. Szex valószínüleg nem lenne ,esetleg többszöri alkalom után megbeszélve.
Nyilván, megértem hogy nem úgy megy. Azért én hozzá tettem hogy személyes találkozó után, tehát nem olyan mintha a neten bejelentkezne egy vadidegenhez.
Csak érzelmek nélkül.
Néha én is fantáziálok ilyen szolgálatásról, egy műterem, ahol biztonságos körülmények között megkaphatná a mazochista a kért kezelést, amire befizet.
Ez garantáltan szexmentes, sterill és diszkrét lenne, de ott akadtam el, hogy mivel tudom a jelentkezők bizalmát felépíteni. Ezen kívül nem tudom mennyien lennének vevők egy ilyen szolgáltatásra.
Kérdező, a bdsm többszörösen bizalmi kapcsolat, mint egy sima vanilla kaland.
100* hamarabb tudsz hazavinni egy szórakozóhelyről valakit és szexelni vele, mint hogy teljesen megnyíljon egy sub az első alkalommal
Persze én ezeket megértem.
Annyit azért hozzá tennék hogy egyéjszakás kaland esetén se tudod mi lesz. Sőt igazából bármikor akár több év ismerettseg után is csinálhat a pasi bármit.
De ha más nem akkor is egy egyéjszakás kaland alatt honnan tudod hogy nem videóz, nem csinál olyat amit te nem akarsz stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!