Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mazo Csajok, idegennel is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazo Csajok, idegennel is benne lennétek vagy csak a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk bérelek egy lakást amit berendezek BDSM-re, aztán ha egy csaj akar, akkor jöhet hozzám trainingre. Persze előtte lehetne szeméyles találkozó nyilvános helyen, beszélgetés, hogy ne legyen ennyire félelmetes.

De nulla kapcsolat lenne, csak a megbeszélt időpontban jöttök, aztán ha végeztünk akkor mentek. Szex valószínüleg nem lenne ,esetleg többszöri alkalom után megbeszélve.

2022. ápr. 4. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Idegennel semmi!
2022. ápr. 4. 17:19
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes kérdés talán többszöri találkozás után esetleg elgondolkodnék rajta.
2022. ápr. 4. 17:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyszer elfenekeltem egy csajt, akivel a neten ismerkedtem meg. Sajnos csak egyszer tudtunk találkozni, mert külföldön élt.
2022. ápr. 4. 17:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mernék semmit idegennel.
2022. ápr. 4. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem merném beválalni 25/L
2022. ápr. 4. 17:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez fantáziának tök jó, de a valóságban túl felelmetes.
2022. ápr. 4. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Idegennel? Hogy aztán holnap a Dunából halásszák ki a holttestemet? Kizárt.
2022. ápr. 4. 18:40
 8/17 A kérdező kommentje:

Én megértem az aggodalmatokat és köszönöm a válaszokat. Magam is úgy gondolom hogy az a felelős döntés ha vadidegennel nem mentek bele ilyenbe.

Azért azt hozzá tenném hogy először lehetne pár alkalom személyes találkozó így nem hiszem hogy veszélyesebb ez mint amikor első randin szexel egy csaj.

Csak az a lényeg hogy nem lenne személyes kötődés, nagyon max barátság de inkább az sem.

2022. ápr. 4. 18:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az ilyenhez bizalom kell. Biztonságérzet, ami csak úgy bármilyen kötődés nélkül nem megy. Legalábbis én nem tudom elképzelni.
2022. ápr. 4. 18:49
 10/17 dregor ***** válasza:
70%
A kérdés érdekes és sokan nem merik bevállalni. A legbátrabb nő eddig egy pár napos netes levelezgetés után az első talin 5 perc múlva már meztelenül térdelt előttem. De a többségre még ez se jellemző, nem hogy csak random neten ír neked valaki, hogy ekkor meg akkor megy. :D
2022. ápr. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!