Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen dumával szoktátok lerázni a pasitokat ha egy jobb pasival jön össze szex, vagy esetleg többes és nem akartok a pasitokkal szexelni?
“Baby, can't you see I'm calling?
A guy like you should wear a warning
It's dangerous, I'm falling
There's no escape, I can't wait
I need a hit, baby, give me it
You're dangerous, I'm loving it“
👁🌺👁
👠💃🏻💄
Éééééés, Metamorfózis ismét itt, és ismét trollkodik. Nem számolom, de úgy saccra kb 20 hozzászólásából 1 lehet releváns. :D
De hát ez egy szabad ország... legalábbis a tekintetben, hogy mindenki ott és annyit trollkodik amennyit akar. :D
Nem is vagyok egy maffia boss, hogy minden idétlen kérdés alatt komolyan vegyem magam. Viszont ha komolyan írok, az releváns szokott lenni.
De azt te nem látod. Pedig az a mániád (vagy pont neked, vagy másnak), hogy üldözöl.😀
Ennyire ne légy elszállva magadtól, hogy azt hidd, téged bárki üldöz :D
De mivel folyton ott trollkodsz mindenhol, 90%-ban teljesen értelmetlenül, további 9%-ban releváns, de buta válaszokkal, "névvel", így ne csodálkozz, ha sokan "felismernek". :)
De ez olyan fajta "figyelem", amire nem érdemes büszkének lenned :D
#6:
Pont erre vágyom, igen. Tegnap Zeus, meg a Pollás ökör, ma te. Te vagy elszállva magadtól, ha azt hiszed, a figyelmed valami mérhetően értékes dolog. Nem az.
Amúgy senki nem mondta, hogy büszke vagyok rá. A pszichológiai/szociológiai jellegű válaszaim jók, mert a szakmámhoz kapcsolódik. Nem az én szellemi mércém van alacsonyan, ha te ezt nem tudod megütni.
Amúgy meg te is idelökhettél volna egy releváns választ, de mégis csak amiatt kommenteltél ide, hogy beszólogass.
Tehát semmit nem tettél hozzá a témához -> az én idézetem még így is relevánsabb.
Ne legyél már ilyen karót nyelt. Fiatalok vagyunk…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!