Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan szituáció nálatok, hogy pasitokkal valamin összevesztetek, mégis szexeltetek utána?
*es elutasit.
Olyan ellentmondásosak néha a pasik :D
"a farka áll, de elutasít. Ezt mondjuk nem is értem a pasikban."
Engem időnként szokott lekenyerezni a feleségem azzal, hogy mikor a veszekedés már kicsit oldottabb levetkőzik félmeztelenre, vagy meztelenre egy széles mosollyal az arcán.
Egyrészt ilyenkor én is beindulok, de alapvetően én vitázni akartam, a fókuszom még a veszekedésen van. Másrészt meg nem akarok annyira "olcsó" lenni, hogy elém lógatnak egy puncit és máris el lehet téríteni a célról.
9-es ezen jót nevettem.
Elképzeltem a feleséged közben már mosolyog rajtad és leszarja amit mondasz. Már csak a sex jár a fejében. Utána te még végig mondod de már az utolsó szónál be is rakod neki ;)
Éljen a férfi büszkeség! De a végén még is a nő győzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!