Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti szeretitek ha pl csokoloztök,ölelkeztek a pasitokkal mondjuk olyan helyen ahol nem latnak, es hatulrol benyul a nadragotokba egeszen a puncitokig? Jo erzes vagy inkabb kenyelmetlen?
Figyelt kérdés
irjatok meg legyszi mennyi idösek vagytok.2021. okt. 17. 15:12
1/7 manly válasza:
Én férfi vagyok, de tapasztalat szerint kedvelik a nők ha fogdossuk őket elöl-hátul.
2/7 anonim válasza:
Én szeretem ha ilyet csinál a párom, csak az nem tetszene ha a popsi lyukamnál állna meg a keze
18/L
3/7 anonim válasza:
Nem, idegen helyen nem szeretem ha fogdosnak
4/7 anonim válasza:
Nekem itt az a bajom, hogy koszos kézzel ne nyúlkáljon. De ha a higiénia megoldható, akkor szex is lehet a dolgokból. Egy nagyon fontos dolog van, hogy véletlenül se lássanak meg.
6/7 anonim válasza:
A mai vilagban, ahol kamera kamera hatan van, inkabb maradok az itthoni erotikanal. :(
7/7 anonim válasza:
Először letaperolja a csaj seglyukát, majd a szaros ujjaival benyúl a punciba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!