Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon sok, napi 3-5 masztur...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon sok, napi 3-5 maszturbálás már 6-8 éve lehet káros vagy kialakulhat valami mentális betegség tőle?

Figyelt kérdés
Mentális betegségekre például a hang vagy látás hallucinációkat értem, vagy az érzelmi és hangulat ingadozást.
2022. ápr. 3. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekel. Okozhat e merevedési zavarokat vagy ilyesmi. Lattast hallucinaciot biztos nem. Én már 18 éve folyamatosan csinálom és nincs nekem.
2022. ápr. 3. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmilyen problémát nem okoz önmagában a maszturbáció. Ha lenne párod és napi 5x dugnátok akkor rendben lenne anatómiailag, a maszturbáció meg nem?

Ha hallucinációid vannak az teljesen mástól van - célszerű lenne felkeresned a neurológiát.

2022. ápr. 3. 23:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem jutok dűlőre valamivel. Ha maszturbálok akkor elkezdek hangokat hallani, érzelmi és hangulat ingadozásom is kialakul, de amikor abbahagyom és eltelik pár nap, akkor elmúlik minden bajom és vissza állok gondmentesre.
2022. ápr. 3. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz.

Lehet a sok verés lyukat ütött az elmédbe. Bár ezt előadni egy orvosnak eléggé tré lesz. :D

2022. ápr. 3. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 ezt okozhatja neurológiai és pszichés probléma egyaránt. Pszichiáternél (ne pszichológusnál mert az csak a mentális részével foglalkozik) kezdj először, ha szükséges majd el fog küldeni neurológiai vizsgálatokra is (bár a leírásod alapján nem áll fent neurológiai gond).
2022. ápr. 3. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak simán lemegy a vérnyomásod már a sok recskától? Amúgy ha nővel leszel, tuti nehezen fogsz erekciót produkálni. Nálam ez van, plusz korai magömlés is.
2022. ápr. 4. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod.
2022. ápr. 4. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Napi 3-5? Nekem csak egy megy. Néha 2.
2022. ápr. 5. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!