Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a pocakos, macis pasikkal az ágyban?
Hosszú kapcsolat után lettem szingli ( közel 8 év), ő elég vékony,sportos pasi volt. De most akivel ismerkedek, nos... 185cm magas és olyan 130kg lehet vagy lehet kicsit kevesebb. Magas,vállas alkat de pocakos is.
Nos hiába nem vagyok már kamaszlány de kicsit félek,azért ennyi idő után egy új partnerrel és nem volt még ilyen alkatú férfival dolgom. Persze mondja barátnőm viccesen, nem az számít hanem a f...a :D de azért nem csak az.
Bármilyen vélemén, vagy tapasztalat,tanács jöhet.
Ez nagyban függ attól, hogy a 130 kiló miből tevődik össze, milyen az életmódja, meg hát lényeges, hogy amikor vékonyabb volt (ha volt ilyen) akkor mire volt képes.
Én például barátnőm mellett híztam meg durván, de a súlyemelést nem hagytam abba. Nehezebb vagyok mint a te barátod, de a 130+ kg nagyrészt izom. Míg simán csak izmos voltam, elég jó meneteket nyomtunk le és ez most sem változott. Én ugyanúgy, ugyanannyi ideig bírom, maximum van egy-két póz ami a hasam miatt nem annyira működik. Mindezt úgy írom, hogy a barátnőmnek is ez a véleménye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!