Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a pocakos, macis pasikkal az ágyban?
Hosszú kapcsolat után lettem szingli ( közel 8 év), ő elég vékony,sportos pasi volt. De most akivel ismerkedek, nos... 185cm magas és olyan 130kg lehet vagy lehet kicsit kevesebb. Magas,vállas alkat de pocakos is.
Nos hiába nem vagyok már kamaszlány de kicsit félek,azért ennyi idő után egy új partnerrel és nem volt még ilyen alkatú férfival dolgom. Persze mondja barátnőm viccesen, nem az számít hanem a f...a :D de azért nem csak az.
Bármilyen vélemén, vagy tapasztalat,tanács jöhet.
9-es Tökéletesen igazad van. Hogy is lehetne megharagudni, hisz ha egyszer tényleg ez az igazság.
Főleg, hogy semmi bántó nem volt abban, ahogy leírta amit gondol.
Hisz ebben van a lényeg, nem az igazságban.
Az sem biztos, hogy nem bírják a szenvedélyesebb tempót. Attól függ, higy egyébként mennyire aktív az ember. Nekem is mindig volt pocakom felnőtt koromban, illetve egyszer egy műtét, és 2 hét kórház után leestem 78kgra, de gyenge is voltam. Jó, mondjuk huszonévesen még csak 95 kg voltam kisebb pocakkal, de sportoltam rendesen. Vízilabda, futogatás mellette stb. 30 évesen, amikor időhiány miatt háttérbe szorult az aktív mozgás, gyorsan felszaladt 10-15 kg, tehát mondanék egy 20 kilós túlsúlyt, de ha a táblázatokat nézzük, akkor 30 kg, és teljesen rendben volt a szexuális teljesítményem 45-ig legalább. Simán oda tudtam tenni magam huzamosabb ideig is az aputestemmel. Nyilván utána már csappan az energia.
De ha valaki mozgásszegény életet él gyerek, és fiatal felnőtt korában, az akkor is kifullad hamar bármitől, ha amúgy nem túlsúlyos.
Bár most már inkább húsosabb vagyok, de csontsoványan is jobban szerettem a vaskosabb pasikat mint a vékonyakat.
Puha... tipikusan a nők jelzője volt egykor.
Egy pocakos pasival voltam együtt, ügyes is volt, de lomha mozgású. Nem köll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!