Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyserekes anyukák mennyire kaphatók egyéjszakás szexre?
10
És szerinted az kit érdekel?? :)
Amikor 4 óránként felkelsz a gyereket gondozni, meg állandóan kialvatlan vagy akkor a kapcsolaton belül sem a szexen jár elsősorban az eszed, nemhogy a félrekúráson.
Egyébként meg miért fontos neked hogy a partnerednek kisgyereke legyen? Azt súgja valami megdugnád te a nélkül is, meg úgy kb. bárkit csak lyuk legyen rajta 😂
Jó időben, játszótéren (főleg lakótelepeken), mindig találsz olyan anyukát aki "ebéd időben" szexel veled egyet, persze nem fél óra alatt lehet így nőt szerezni, de ismerkedni, és a belevalóakkal összejönni, nem nagy kunszt ilyen helyen.
Nekem volt olyan bombázó csajom így, hogy 2 éves kis gyereke volt és terhes volt, de délben mindig felmentünk hozzá szexelni, amíg a gyerkőce aludt a másik szobában.
Semmibe nem tart "kölcsönkérni" egy gyereket!
Én az unokámmal járok a játszótérre, de mindig akad csevegőpartner. Hogy egyelőre több nem, az csak azért van mert a párom is velem szokott lenni! :)
#18:
Ez nagyon-nagyon aranyos komment. Tündéri nagymama lehet.
#18 vagyok!
A mamákkal flörtölök, nem a nagymamákkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!