Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyserekes anyukák mennyire kaphatók egyéjszakás szexre?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 07:48
1/22 anonim válasza:
Általában brutálisan ki vannak éhezve egy kiadós kamatyolásra.
2/22 anonim válasza:
Attól függ. Nekem volt már kalandom egy 8 hónapos terhes nővel is, ráadásul párja is volt. Mondjuk roma csaj volt az is igaz.
3/22 anonim válasza:
De jó is lenne! A valóság azonban egészen más.
4/22 anonim válasza:
Én két kisgyerekest is dugok rendszeresen, szerintem ilyenkor éhesebbek.
6/22 anonim válasza:
Két szoptatás között egy szoptatás...🤔😲
7/22 anonim válasza:
Lehet humorizálni, de valójában nem jókedvükben mennek ebbe bele. A többségük párkapcsolat mellett teszi, mert el vannak hanyagolva. Rajtad sem viccelődik senki ha hónapokig nem dugsz gondolom. Légy velük megértő, empatikus, és jönni fog egy olyan pillanat amikor megnyílik a lehetőség. Ilyen egyszerű...
8/22 anonim válasza:
Én biztos vagyok hogy ilyen egyéjszakás gyors szexre egyik se vágyik.
Ha félre akar szexelni, akkor az tartósan teszi.
9/22 anonim válasza:
Szerintem, inkább hosszú távú szexkapcsolatot keresnek inkább, mint alkalmit:)
10/22 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a férjük annyira örül ennek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!