Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napok óta egy kiskorú fiúra gondolok. Mit csináljak? Normális ez?
Fél éve ismerek egy srácot, oda jár ahol dolgozok. Sokszor jön oda hozzám, beszélgetünk, eddig is feltűnt milyen okos, helyes. Megfordult a fejembe már korábban is, hogy lehetnék kicsit fiatalabb.
De pár napja valamiért szexuálisan is elkezdett vonzani, még a 18-at sem töltötte be, pár hónap múlva fogja.
Mit csináljak? Próbáljam meg a tudtára hozni, flörtölni vele vagy azonnal felejtsem el?
Egyáltalán mi bajom van.. eléggé szégyellem ezt az egészet.
Szia kedved kérdező!
Hogy alakulnak/alakultak a dolgok?🙂
Sziasztok!
Bevallom, úgy elengedtem, hogy eszembe se jut a dolog.
Majd talán egyszer úgy alakul.
Beszélünk ugyanúgy pár mondatot, mint eddig is, ha találkozunk, de ennyi.
Kérdező!
Te vagy a legrosszabb adminisztrátor, aki hivatalból kérdéseket ír ki, és elvonja a gyakoris srácokat a hokizástól. Persze vannak akik ebben is találnak izgatót!
87, persze, ha leírom, hogy hatalmas szeretkezések voltak azóta akkor nem lenne kamu.
Ne viccelj.
Nagyon kedves mostanában is, már hülyéskedni is elkezdett velem, csak elkezdtem esélytelennek látni a dolgot.
Konkrétan kezdeményezni én nem fogok, és nem tudom, őt hogy vehetném rá, hogy ő tegye meg, igazából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!