Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napok óta egy kiskorú fiúra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napok óta egy kiskorú fiúra gondolok. Mit csináljak? Normális ez?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerek egy srácot, oda jár ahol dolgozok. Sokszor jön oda hozzám, beszélgetünk, eddig is feltűnt milyen okos, helyes. Megfordult a fejembe már korábban is, hogy lehetnék kicsit fiatalabb.

De pár napja valamiért szexuálisan is elkezdett vonzani, még a 18-at sem töltötte be, pár hónap múlva fogja.

Mit csináljak? Próbáljam meg a tudtára hozni, flörtölni vele vagy azonnal felejtsem el?

Egyáltalán mi bajom van.. eléggé szégyellem ezt az egészet.

2022. márc. 29. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/132 anonim ***** válasza:
100%
te hány éves vagy ? kapcsolatban vagy -e?
2022. márc. 29. 23:36
 2/132 anonim ***** válasza:
82%
Akkor fiatal korú, nem kis.
2022. márc. 29. 23:36
 3/132 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? Már 14 éves kortól legális bármi amúgy, amit ő is szeretne, nem 18. És erkölcsileg is oké ha nem vagy nagyon sokkal idősebb nála.
2022. márc. 29. 23:44
 4/132 anonim ***** válasza:
94%

Adj jeleket. Esetleg szedd fel.

F

2022. márc. 29. 23:51
 5/132 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem írj még ki vagy 20 kérdést mert az eddigiek nem voltak elegek...

Dugj vele, mi mást tehetnél? Ez nem gáz.

2022. márc. 29. 23:53
 6/132 A kérdező kommentje:
5. Ez a második kérdésem, talán a labszagos kérdések között elfér, nemtudom ezen most miért akadtál ki.
2022. márc. 29. 23:56
 7/132 A kérdező kommentje:

Egyébként 5-6 évvel vagyok idősebb, és természetesen nincs kapcsolatom.

Csak mivel leírtam, hogy szégyellem ezt a dolgot, kicsit bizonytalan vagyok, hogy erkolcsileg tényleg belefér-e ez vagy tényleg nem gáz.

Én tudom, hogy ennyi idősen nem ilyen fiatal fiúkkal kellene foglalkozzak.

2022. márc. 29. 23:59
 8/132 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan.

29/F

2022. márc. 30. 00:01
 9/132 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kb. 23 éves vagy, és tetszik egy 18 éves srác? Nincs ebben semmi különös vagy rossz.

Egyébként csak szexet akarnál tőle, vagy párkapcsolatot is?

2022. márc. 30. 00:04
 10/132 anonim ***** válasza:
10%

Mondd meg neki, h a következő kérdésre ne vágjon rá semmit . Gondolja áty mint egy felnőtt, és ŐSZINTÉN válaszoljon. Biztosítsd h bármi is lesz a válasz , nem lesz negatív következménye.

Than. Kérdezdd meg, hogy szexuálisan is vonzónak tart-e.

Ha igen, kérdezd meg hogy szeretne e veled szexuálisan is érintkezni. Ha EGYÉRTELMŰEN IGEN, akkor győződj meg, tartaná-e a száját, ha lenne köztetek valami hancurozás.

Ezek után mehet minden.

Vagy ha ennyire buksz az intelligenciára, akkor vedd fel a kapcsolatot velem. Olyan élményt tudok nyújtani, amit csak nagyon kevesen. Még széllel szemben is ( ha nem vetkőzhetünk le).

2022. márc. 30. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!