Mit csináljak ha a lányom ilyen dalokat hallgat?
Figyelt kérdés
Pl. Mr.missh Budapest
Meg Ellopták az oroszok a tankot
Ezekbe olyan szavak vannak ami nem egy 13 évesnek kell hallgatnia
Az egyik a ...al kapcsolatos a másik meg káromkodos
Meg ehhez hasonlókat
Mit csináljak hogy ne ilyen dalokat halgasson
Lányom:13/
Válaszokat előre is köszönöm a válaazokat
2016. ápr. 27. 16:10
1/27 A kérdező kommentje:
Ezeket onnan tudom hogy a gépén a youtubon ezek az elsők és rávan írva hogy megnézve
2016. ápr. 27. 16:12
2/27 anonim válasza:
Szerintem semmit, majd megunja, kinövi. Én anno Ganxsta Zoleet hallgattam, 13-15 éves koromban ő volt a kedvencem (az osztályban sokan szerették, az volt a menő), pedig az aztán főleg nem volt kislánynak való. A szüleim is kiakadtak rajta, de hagyták, aztán le is csengett. Normális felnőtt lett belőlem, nem okozott maradandó károkat. :) 32/N
3/27 anonim válasza:
Egy 13 éves lány közel sem ártatlan már annyira, hogy a füle ne bírna el ilyesmit.
Mondom ezt konzervatív létemre.
4/27 anonim válasza:
Nem kell csinálni semmit. Azt sem tudja szerintem mit mondanak benne. Ha hangosan halgatja, így lázad.
Addig jó amíg nem a belga egy két hát énekli, ahogyan én. Szüleimnél elég jól kivertem a biztosítékot 4-5 éve
5/27 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nem bírná a füle hogy hallja hanem hogy nem neki való mert még azt sem tudja hogy mi az csak sejtegett
2016. ápr. 27. 16:20
6/27 anonim válasza:
Mondd meg neki, ha ilyet akar hallgatni, akkor hallgasson, csak a te tudtod nélkül!
Még véletlenből se tudjad meg. 😊
7/27 anonim válasza:
Ebben a korban a tiltás, sokkal inkább motiváció nekik. Csak azért mert szólsz neki, apai szigorral még nem fogja abbahagyni, csak eltaszítod magadtól
8/27 A kérdező kommentje:
#3 az a baj hogy azt is hallgatja meg az ehhez hadonlókat
2016. ápr. 27. 16:28
10/27 anonim válasza:
Semmit, majd megúnja, és akkor mást hallgat. Hall ő ilyen szavakat a suliban is, de biztos nem beszél úgy, ha nálatok ez nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!