Mit csináljak ha a lányom ilyen dalokat hallgat?
Pl. Mr.missh Budapest
Meg Ellopták az oroszok a tankot
Ezekbe olyan szavak vannak ami nem egy 13 évesnek kell hallgatnia
Az egyik a ...al kapcsolatos a másik meg káromkodos
Meg ehhez hasonlókat
Mit csináljak hogy ne ilyen dalokat halgasson
Lányom:13/
Válaszokat előre is köszönöm a válaazokat

Ezen a tankos dalon vagy kiakadva?? :D
Azt már hallottam, olyan, mintha ovisok írták volna a szövegét.Mi van abban durva? Viszont maga a zenéje tetszik.Lehet hogy a lányod sem a szövege miatt hallgatja.Amúgy az is lehet, hogy csak véletlenül ...Én is pl megnézek egy kedvenc zenét, aztán nincs kedvem tovább keresgélni és hagyom hogy menjen magától, aztán bead valami zenei videókat tetszés szerint.Ilyen apróságon kiakadni?...

Ilyen ez a kamaszkor. Én is hallgattam/néztem sok ilyen szarságot, és azt hiszem okésan felnőttem. : )
Nem kell aggódni, kifejezetten előnyös szerintem, hogy az ember felfedezi a művészi önkifejezés sokszínűségét.

Nem kell tiltani!
Manapság a tiniknél ez a zene a ""divat"".
Például:
Mr.Busta, Horváth Tamás, Mr.Missh, meg ilyesmik.. ugyhogy nem kell tiltani, mert annál rosszabb!
Amúgy nem lesz attól rosszab, ha ilyeneket hallgat.
A mai fiatalok nem olyanok, mint mi a régi időkben, mikor még Máté Pétert hallgattunk, Abbát, Dolly Roll, vagy Zábmó Jimmyt.
Ők mások, mint a régiek.
Változnak az idők, na meg az emberek is.
:(

"Az ilyen szemétnek semmi köze a művészethez."
Tökéletes példa. Ezért mondtam azt, hogy jó ha szélesíti a látókörét, hogy ne legyen egy olyan beszűkült ember, aki bátran ki meri jelenteni, hogy valaminek nincsenek művészi értékei.

Hol voltál az első 13 évében?
Nem 13 évesen kell kezdeni nevelni egy gyereket!
A legtöbb dologról már 2-3 éves korában lekéstél.
Sem édesapámtól, sem édesanyámtól nem hallottam soha trágárságot. El tudom engedni magam ha rávágok a kalapáccsal az ujjamra, de a trágár beszédnek csak a taplók között van helye!
De ne aggódjatokmindig a hülyék voltak, vannak, lesznek többen. Mindenki hegesztőnek (stb. stb.) születik, csak van aki tovább tanul.
A tankos dal, orosz népdal és 1000 éves. Csak egy bunkó összeszedte a már régen is énekelt verziókból a legtrágárabbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!