Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csináljak ha a lányom...

Mit csináljak ha a lányom ilyen dalokat hallgat?

Figyelt kérdés

Pl. Mr.missh Budapest

Meg Ellopták az oroszok a tankot

Ezekbe olyan szavak vannak ami nem egy 13 évesnek kell hallgatnia

Az egyik a ...al kapcsolatos a másik meg káromkodos

Meg ehhez hasonlókat

Mit csináljak hogy ne ilyen dalokat halgasson

Lányom:13/

Válaszokat előre is köszönöm a válaazokat

2016. ápr. 27. 16:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ezen a tankos dalon vagy kiakadva?? :D

Azt már hallottam, olyan, mintha ovisok írták volna a szövegét.Mi van abban durva? Viszont maga a zenéje tetszik.Lehet hogy a lányod sem a szövege miatt hallgatja.Amúgy az is lehet, hogy csak véletlenül ...Én is pl megnézek egy kedvenc zenét, aztán nincs kedvem tovább keresgélni és hagyom hogy menjen magától, aztán bead valami zenei videókat tetszés szerint.Ilyen apróságon kiakadni?...

2016. ápr. 27. 17:58
 22/27 anonim ***** válasza:

Ilyen ez a kamaszkor. Én is hallgattam/néztem sok ilyen szarságot, és azt hiszem okésan felnőttem. : )

Nem kell aggódni, kifejezetten előnyös szerintem, hogy az ember felfedezi a művészi önkifejezés sokszínűségét.

2016. ápr. 27. 18:47
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen szemétnek semmi köze a művészethez.
2016. ápr. 27. 18:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem kell tiltani!

Manapság a tiniknél ez a zene a ""divat"".

Például:

Mr.Busta, Horváth Tamás, Mr.Missh, meg ilyesmik.. ugyhogy nem kell tiltani, mert annál rosszabb!

Amúgy nem lesz attól rosszab, ha ilyeneket hallgat.

A mai fiatalok nem olyanok, mint mi a régi időkben, mikor még Máté Pétert hallgattunk, Abbát, Dolly Roll, vagy Zábmó Jimmyt.

Ők mások, mint a régiek.

Változnak az idők, na meg az emberek is.

:(

2016. ápr. 27. 18:59
 25/27 anonim ***** válasza:

"Az ilyen szemétnek semmi köze a művészethez."

Tökéletes példa. Ezért mondtam azt, hogy jó ha szélesíti a látókörét, hogy ne legyen egy olyan beszűkült ember, aki bátran ki meri jelenteni, hogy valaminek nincsenek művészi értékei.

2016. ápr. 27. 20:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Ezt a jó kis tankos dalt még 10 évesen hallottam először, anya persze kiakadt mikor buszon énekeltem xĐ sőt volt egy olyan paródia is magyar angol újabb nyelvrokonság címmel youtubeon, nagyot néztek mikor megmutattam nekik :DD Nem árt ez semmit, úgyis tudják hogy tudom hogy mik ezek ;D semmi baj sincs belőle ha tudom ;)
2018. jan. 15. 00:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Hol voltál az első 13 évében?

Nem 13 évesen kell kezdeni nevelni egy gyereket!

A legtöbb dologról már 2-3 éves korában lekéstél.

Sem édesapámtól, sem édesanyámtól nem hallottam soha trágárságot. El tudom engedni magam ha rávágok a kalapáccsal az ujjamra, de a trágár beszédnek csak a taplók között van helye!

De ne aggódjatokmindig a hülyék voltak, vannak, lesznek többen. Mindenki hegesztőnek (stb. stb.) születik, csak van aki tovább tanul.

A tankos dal, orosz népdal és 1000 éves. Csak egy bunkó összeszedte a már régen is énekelt verziókból a legtrágárabbakat!

2022. jún. 7. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!