Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napok óta egy kiskorú fiúra gondolok. Mit csináljak? Normális ez?
Fél éve ismerek egy srácot, oda jár ahol dolgozok. Sokszor jön oda hozzám, beszélgetünk, eddig is feltűnt milyen okos, helyes. Megfordult a fejembe már korábban is, hogy lehetnék kicsit fiatalabb.
De pár napja valamiért szexuálisan is elkezdett vonzani, még a 18-at sem töltötte be, pár hónap múlva fogja.
Mit csináljak? Próbáljam meg a tudtára hozni, flörtölni vele vagy azonnal felejtsem el?
Egyáltalán mi bajom van.. eléggé szégyellem ezt az egészet.
99, 101
Engem is ez érdekelne. Sosem nyomultam pasikra, azért elhívni csak nem hívhatom. Szerintem, ha akarta érteni csak értette, hogy rengeteg emberből pont "vele akarok edzeni".😁
De ha vannak tippek ami azért nem konkrét kezdeményezés, szívesen veszem.
Pedig aztán, ha valamit na így edzeni pont nincs kedvem vele. majd megmondom mostmár neki egyenesen, hogy én másféle edzésre gondoltam 😂
Hát... Sose lesz ebből semmi komolyan 😂
Jó, egyébként simán lehet, hogy nem is vagyok az esete..
"Jó, egyébként simán lehet, hogy nem is vagyok az esete.." Erre nem gondolnék a helyedben. Inkább az lehet, hogy nem tudja elhinni, hogy egy tapasztalt, nála pár évvel idősebb nő éppen tőle akarna valamit.
Létezik olyan, hogy valakinek van "esete", de az nem lehet akadály, amikor egy lehetőség adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!