Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondoljátok azt ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondoljátok azt ha egyből visszaírtok vagy szóba álltok egy pasival egyből kurvának gondol titeket?Megnyugtatok minden nőt ha harmadszorra se jön randizni, csak negyedszerre, akkor is kurvának fog gondolni.Minek ez a színjátszás?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Mi van?

Pasi vagy egyáltalán vagy csaj?

És mi bajod van egészen pontosan?

2022. márc. 29. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
WTF? Ha nem ír vissza nem írok másodjára - mert valószínűleg nem érdeklem, minek pazaroljam az időmet. Megbeszélt randira meg nem elmenni... ezt inkább ne csináld. Legyél akkor annyira korrekt, hogy közlöd az illetővel bocs de nem, ne pazarold az idejét.
2022. márc. 29. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Elég színház van az agyad helyén neked, én úgy látom.
2022. márc. 29. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ekkora zagyvaságot is rég olvastam!
2022. márc. 29. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Hogy mi?
2022. márc. 29. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Tessék?
2022. márc. 29. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Lefordítom: Miért van az, hogy a nők "kéretik" magukat és nem írnak vissza/nem mondanak igent a randira egyből?

Legalábbis szerintem valami ilyesmit akart megfogalmazni:D

Hát, valszeg mert nem jössz be neki eléggé, én akiket sokáig húztam, azokat talonban tartottam, de ha jött olyan, aki egyből beindított, azzal elmentem talizni rögtön. Ez van.

2022. márc. 29. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Baby ne kombináld túl az életet. A túl sok játszmázás ahhoz vezet hogy kispadra ültetnek. Nem kell első randin dugnod ha nem akarsz, de ha nekiállsz játszmázni azt könnyen dekódolhatja úgy a másik hogy nem érdekled és egyszerűen hagyja a dolgot, elmozdul abba az irányba akin azt látja hogy érdekli.
2022. márc. 29. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!