Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne polgárpukkasztó két meleg fiú története egy diákszínjátszó fesztiválra?
Már miért ne lehetne színpadon feldolgozni a meleg párkapcsolat témáját?
Régen még az arcot sem volt illendő megpuszilni nyilvánosan, főleg nem színpadon, ma meg már kb dugnak a színészek egy-egy darabban. Változik a világ, változnak az elvárások. Nem tudom miért csak a melegek dicsőítésére asszociáltak egyesek?! Tök sok megközelítésben fel lehet dolgozni a témát (kitaszítottság, lenézés, társadalmi sztereotípiák, problémák, nehézségek, megoldási lehetőségek....).
Kérdező!
Ne hallgass a szemellenzős, beszűkült látókörű válaszolókra! Vidd színpadra a darabot, DE CSAK AKKOR, ha tényleg valami ütőset, emlékezeteset tudsz alkotni. Mert egy olyan színdarab, ami arról szól, hogy "jajj, lehet hogy b_zi vagyok?! Jé, te is? Gyere dugjunk és legyünk boldogok", az megtekintésre érdemtelen. De ha ki tudsz hozni ebből a témából egy olyat, hogy utána az emberek még a függöny legördülése után is csak ülnek és tapsolnak, és utána ELGONDOLKODNAK, akkor hajrá!
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!