Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A method acting módszer beválthat arra, hogy jobban tudjak csajozni és gyakrabban ki tudjam elégíteni a nőket?
Tehát hogyha napokig sulykolom magamban, hogy jó pasi vagyok és egy igazi Casanova az ágyban és nem lépek ki a szerepből, én elhiszem, akkor a nők (egy része) is elfogja hinni? Elvileg az reális, hogy ez megváltoztatja a kisugárzásomat, ami szerintem az orgazmus szerzésnél is fontos…
Na meg az sem mindegy, hogy hogy állok neki.
Ha elve azt gondolom, hogy úgysem fog sikerülni, akkor szerintem tényleg kisebb eséllyel érem el az orgazmust, mintha magabiztosan elkezdem nyalni és ujjazni.
Ha nem hiszem el, hogy sikerülhet, akkor eleve nem tudok olyan módon hozzáérni a testéhez hogy az felizgassa…
Mit gondoltok?
Drága gyermek, ez nem “method acting” (mint ahogy a szorzótábla sem felsőbbrendű matek). Ez itt mantra és önszuggeszció, semmi több.
Azt gondolom, hogy nettó szerencsétlen vagy, egészen halvány fogalmad sincs a szexről, és ezen semmilyen hókuszpókusz nem fog segíteni.
Miért vagytok ilyen rosszindulatúak?
Jézusom!
Nem vagyok szűz és vannak nőkkel tapasztalataim…
De félénk vagyok és nehezen ismerkedem, a teljesítményem pedig nem olyan jó.
És de, ez method acting.
Ha nem tudnád, hogy mit jelent: [link]
Amúgy rendesen tanárral tanulnám.
Igen, belinkelted a method actingot, én is tudom mi az. Nem, amit fentebb leírsz, az továbbra sem method acting. Egy nagyon kicsi, vékony átfedés, felszínes hasonlóság van a kettő között. Mint a gyerektricikli és a Tour de France között: lehet hogy kicsit hasonló, de lényegét tekintve tök nem ugyanaz.
Ha elolvasnád a saját nyomorult linkedet, és nem csak úgy kicsipegetnél félszavakat, akkor te is értenéd, hogy hogy a M.A. nem egy csajozási technika, hanem:
- szerepfelkészülési módszer,
- a karakter megértésére, befogadására épül különféle módszerekkel.
De az nem úgy megy, hogy csak azért mert matematikust / orvost / Casanovát method actingolsz, hirtelen majd tudni fogsz fejben gyököt vonni, vagy törött lábat operálni vagy épp csajozni.
A M.A. arra való, hogy amikor a *színpadon* eljátszol egy matematikust (orvost, Casanovát, stb), akkor *hiteles* legyél, azaz a néző elhiggye, hogy te tényleg az a matematikus (stb) vagy. De ez továbbra is csak egy szerep, ha lejössz a színpadról, akkor továbbra se fogsz tudni fejben gyököt vonni, továbbra se fogsz tudni operálni, sem pedig csajozni. A M.A. a való életben nem győzi meg az embereket, hogy az vagy, aki nem is vagy, különben mindenki bankárt meg Casanovát játszana. Nem te vagy az első zsenike, akinek ez a hülyeség az eszébe jutott.
Anno a Dr. House-ban a Hugh Laurie nagyon hitelesen volt orvos, nagyon hitelesen mondta el mindig a diagnózist. Hidd el, hogy a Hugh Laurie kicsit sem tud gyógyítani, annyi mondatot tud elmondani, amit egy valódi orvos a szájába ad (ugyanis voltak valódi orvosok az író csapatban). Ha te Casanova akarsz lenni method actinggal, akkor neked is kell egy valódi Casanova aki megírja a szövegedet, amit eljátszhatsz.
(10 évig amatőr színészkedtem, ha ez jelent valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!