Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el végre,hogy csúnya a külsőm? Így a sexet se tudom élvezni…. 30/L
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 22:48
31/34 anonim válasza:
Gyerek nem 1-2 véletlen szexből lesz, legtöbb esetben. Szóval azért jó párszor megd.gtak már, így kizárt, hogy csúnya lennél
32/34 anonim válasza:
Használj nem átlátszó papír zacsit.
33/34 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm. Külsőre amúgy jól nézett ki de ezt a nyavajgast nem lehetett elviselni. Szó szerint tönkre teszi lelkileg a pasit is. Úgyhogy ezért is lett vége.
Érdekes hogy kerek feje volt neki is bár szerintem aranyos volt de ha én ilyet hallok egy csajtól akkor ma már menekülök.
34/34 anonim válasza:
van egy gyereked szóval odáig el jutottál hogy szexelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!