Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fogadjam el végre,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el végre,hogy csúnya a külsőm? Így a sexet se tudom élvezni…. 30/L

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 22:48
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Nem, tenyleg nem.

Soha nem simogatta senki,inkabb csak bantast kaptam.

A pszichologus szerint, ha vki beszol v bánt, az nem rolam szol…hanem a masik ember igy vezeti le a feszultseget.

De ezzel nem ertek egyet

2022. márc. 28. 23:07
 12/34 anonim ***** válasza:
86%

A pszichológusnak nem hiszel, szerinted itt mi jobbat mondunk?

Egyelőre még dühös vagy, ezt remélhetőleg fokozatosan el tudod engedni és nem kell 10 év mire megbarátkozol magaddal.

2022. márc. 28. 23:11
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

Oké, én csak megkérdeztem.

Ebben az esetben akkor járj el edzeni. Ha a tükörbe belenézel ne a hibát lásd meg magadon, mert hidd el az mindenkinek van. Ha még csúnya is lennél, ami nem igaz, mert mindenkinek más tetszik, biztos van rajtad valami szép. Például a szemed színe, vagy ilyen dolgok.

És szeresd magad.

2022. márc. 28. 23:13
 14/34 A kérdező kommentje:

20 evesen is azt hittem,h 10 ev mulva mar nem fogok ezen porogni…de megis..

remeltem vki jart hasonlo cipoben, s esetleg segithetne

2022. márc. 28. 23:13
 15/34 Mathus ***** válasza:
57%

a kérdésre: egy sor módon tudsz javítani a külsődön. a rendszeres mozgás/jóga az alap, ha reggel egy ébresztő gyakorlatot végzel az egy csomót javít a testtartásodon.

hordj (másik) szemüveget, így meg tudod változtatni az arcod karakterét, formáját.

viseld másképp a hajadat, esetleg hordj parókát, hajpótlást.

válassz más szinű ruhákat, viselj bővebb ruházatot, ha elégedetlen vagy a testalkatoddal.

próbáld ki a szexchatet, ott nem kell "jelen lenned", a nyitottabb nyelvezet segíthet kikapcsolni és ellazulni. magabiztosabbá tesz ha lesznek szavaid/fogalmaid arra amit átélsz, és ki tudod mondani azokat. esetleg masztizz úgy hogy telefonon keresztül nézed/veszed, ez a fajta elidegenítés is segíhet.

fiú vagyok, mielőtt nekem kezdene ìrni vki.

2022. márc. 28. 23:15
 16/34 A kérdező kommentje:

Sportolok, rengeteget futok.

Az arcommal van a problema, nagyon szeles, es telt. Olyan mint amikor a mokus teletomi a pofazacskojat…

Sokaz koltok magamra,de nem segit.

Igazabol van egy 5 eves kislanyom es ma o is mondta ram(minden elozmeny nelkul) hogy csunya vagyok.

Azota meg inkabb padlon vagyok.

A gyerekek nagyon oszintek..

2022. márc. 28. 23:19
 17/34 anonim ***** válasza:
38%
Én szeretem a mókusokat. :) A gyerekek meg egyben nagyon kegyetlenek is tudnak lenni. Muti azt a mókus pofit. :) Cserében én is keresek egyet egy valódi mókusról, esetleg akire hasonlítasz. (: Ígérem cuki mókust fogok küldeni. (:
2022. márc. 28. 23:22
 18/34 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó te rettenetesen gáz vagy.
2022. márc. 28. 23:32
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld inkább olyan helyzetbe vinni ezt a problémát, ami inkább áthidalja, elfogadhatóvá teszi. Pl.: mondani rá valamit, amikor a mókussal példáloznak. Hogy pl.: semmi gond, a mókus egy aranyos kedves, gyors kisállat, aki a jövőre is gondol, mert bespájzol. Ezen tulajdonságok közül mi van meg neked? Ha van belőle 1-1 ilyen jellegű tulajdonság, akkor kamatoztasd, és mond azt, hogy mápedig te is nagyon hasonlóan gondolkodsz, mint a mókus:).
2022. márc. 28. 23:32
 20/34 A kérdező kommentje:
A mokus hasonlatot, en talaltam ki most. Csak erzekeltetni akartam a problemat. Hogy dagi a fejem, ugy hogy nem vagyok elhizott.
2022. márc. 28. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!