Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el végre,hogy csúnya a külsőm? Így a sexet se tudom élvezni…. 30/L
Nem, tenyleg nem.
Soha nem simogatta senki,inkabb csak bantast kaptam.
A pszichologus szerint, ha vki beszol v bánt, az nem rolam szol…hanem a masik ember igy vezeti le a feszultseget.
De ezzel nem ertek egyet
A pszichológusnak nem hiszel, szerinted itt mi jobbat mondunk?
Egyelőre még dühös vagy, ezt remélhetőleg fokozatosan el tudod engedni és nem kell 10 év mire megbarátkozol magaddal.
Oké, én csak megkérdeztem.
Ebben az esetben akkor járj el edzeni. Ha a tükörbe belenézel ne a hibát lásd meg magadon, mert hidd el az mindenkinek van. Ha még csúnya is lennél, ami nem igaz, mert mindenkinek más tetszik, biztos van rajtad valami szép. Például a szemed színe, vagy ilyen dolgok.
És szeresd magad.
20 evesen is azt hittem,h 10 ev mulva mar nem fogok ezen porogni…de megis..
remeltem vki jart hasonlo cipoben, s esetleg segithetne
a kérdésre: egy sor módon tudsz javítani a külsődön. a rendszeres mozgás/jóga az alap, ha reggel egy ébresztő gyakorlatot végzel az egy csomót javít a testtartásodon.
hordj (másik) szemüveget, így meg tudod változtatni az arcod karakterét, formáját.
viseld másképp a hajadat, esetleg hordj parókát, hajpótlást.
válassz más szinű ruhákat, viselj bővebb ruházatot, ha elégedetlen vagy a testalkatoddal.
próbáld ki a szexchatet, ott nem kell "jelen lenned", a nyitottabb nyelvezet segíthet kikapcsolni és ellazulni. magabiztosabbá tesz ha lesznek szavaid/fogalmaid arra amit átélsz, és ki tudod mondani azokat. esetleg masztizz úgy hogy telefonon keresztül nézed/veszed, ez a fajta elidegenítés is segíhet.
fiú vagyok, mielőtt nekem kezdene ìrni vki.
Sportolok, rengeteget futok.
Az arcommal van a problema, nagyon szeles, es telt. Olyan mint amikor a mokus teletomi a pofazacskojat…
Sokaz koltok magamra,de nem segit.
Igazabol van egy 5 eves kislanyom es ma o is mondta ram(minden elozmeny nelkul) hogy csunya vagyok.
Azota meg inkabb padlon vagyok.
A gyerekek nagyon oszintek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!