Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fogadjam el végre,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el végre,hogy csúnya a külsőm? Így a sexet se tudom élvezni…. 30/L

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 22:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan mondom hogy mutass légyszi egy képet. Én nem élek vissza vele. De ha véletlenül Budapesten laksz szívesen találkoznék barátilag veled (csak hogyha nem akarsz idegeneknek képet küldeni).

Úgy tudod elfogadni egyébként ha találsz egy pasit akinek őszintén tetszel. Akkor látni fogod rajta hogy oda van érted.

A másik módszert hogy leszarsz mindent. Olyan vagy amilyen és élvezed az életet. Mások sem szebbek, kb az emberek 5-10%a mondható kifejezetten szépnek, a többiekben könnyen lehet hibát találni mégis boldogok és nem agyalnak rajta.

Amúgy igaza van a pszichológusnak akik bántanak azok nem azért mondják mert igaz hanem azért mert élvezik hogy fájdalmat okoznak neked.

2022. márc. 29. 00:25
 22/34 anonim ***** válasza:
57%
Mutass képet. :)
2022. márc. 29. 00:34
 23/34 anonim ***** válasza:
30%
5 éves gyerekkel hétfő este 11kor egy "30/L" kérdést ír a gyíkra. Hihető...
2022. márc. 29. 00:44
 24/34 anonim ***** válasza:
85%
Amikor valakivel a gyereket csináltátok akkor is azon kattogtál, hogy jaj de csunya vagy?
2022. márc. 29. 00:48
 25/34 anonim ***** válasza:
24%
Minek akarsz szexelni, van mar egy 5 eves lanyod.
2022. márc. 29. 01:16
 26/34 anonim ***** válasza:
59%
Tuti, hogy nem vagy csunya, ezt csak magadnak meséled be.
2022. márc. 29. 04:03
 27/34 anonim válasza:
45%

Szia!

Esetleg, ha mutatnál magadról egy képet, könnyebben tudnánk segíteni. :)

2022. márc. 29. 06:38
 28/34 anonim ***** válasza:
78%
Ameddig azt hiszed magadról, hogy csúnya vagy addig sose lehetsz szép
2022. márc. 29. 07:13
 29/34 anonim ***** válasza:

A barátnőm pontosan ilyen! Mármint nem a külseje, hanem hogy azt hiszi magáról, hogy csúnya. (Szerintem egyáltalán nem, még csak nem is átlagos, szebb annál, sokkal.) Az alakja pedig éppen nekem való. Érdekes, ő is az arcát tartja szélesnek, azt mondja magáról, hogy golyófejű. Minden alkalommal elmondom neki, hogy csinos, szép, nem csak számomra. Tapasztalja is, hogy flörtölnek vele, de hiába, azt mondja, csak meg akarják fektetni. Nem lehet megingatni, ő "tudja", hogy csúnya.

Végül is én felhagytam az állandó vitával, ha szóba kerül, mondom a magamét, egyébként meg élvezem, hogy hálás nekem, amiért kivánom.

Szóval, kérdező, nem te vagy az egyetlen komplexusos. Keress egy, az átlagnők számára kevésbé jóképű, jó természetű pasit, és ő boldog lesz veled!

2022. márc. 29. 07:23
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Az általad leírt arcformádról van egy elképzelésem, ami ha nem saccoltam nagyon mellé, akkor pont az egyik, számomra "zsáner" arcforma, amit még jóanyám is kiszúrt anno, hogy zömében ilyen "mókusarcú" csajokkal jöttem össze... Szóval tényleg nem ártana, ha mutatnál nekünk magadról egy portrét (lehet kicsit sötét, vagy elmosódott is), hogy legalább minimális elképzelésünk lehessen rólad...
2022. márc. 29. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!