Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el végre,hogy csúnya a külsőm? Így a sexet se tudom élvezni…. 30/L
Komolyan mondom hogy mutass légyszi egy képet. Én nem élek vissza vele. De ha véletlenül Budapesten laksz szívesen találkoznék barátilag veled (csak hogyha nem akarsz idegeneknek képet küldeni).
Úgy tudod elfogadni egyébként ha találsz egy pasit akinek őszintén tetszel. Akkor látni fogod rajta hogy oda van érted.
A másik módszert hogy leszarsz mindent. Olyan vagy amilyen és élvezed az életet. Mások sem szebbek, kb az emberek 5-10%a mondható kifejezetten szépnek, a többiekben könnyen lehet hibát találni mégis boldogok és nem agyalnak rajta.
Amúgy igaza van a pszichológusnak akik bántanak azok nem azért mondják mert igaz hanem azért mert élvezik hogy fájdalmat okoznak neked.
Szia!
Esetleg, ha mutatnál magadról egy képet, könnyebben tudnánk segíteni. :)
A barátnőm pontosan ilyen! Mármint nem a külseje, hanem hogy azt hiszi magáról, hogy csúnya. (Szerintem egyáltalán nem, még csak nem is átlagos, szebb annál, sokkal.) Az alakja pedig éppen nekem való. Érdekes, ő is az arcát tartja szélesnek, azt mondja magáról, hogy golyófejű. Minden alkalommal elmondom neki, hogy csinos, szép, nem csak számomra. Tapasztalja is, hogy flörtölnek vele, de hiába, azt mondja, csak meg akarják fektetni. Nem lehet megingatni, ő "tudja", hogy csúnya.
Végül is én felhagytam az állandó vitával, ha szóba kerül, mondom a magamét, egyébként meg élvezem, hogy hálás nekem, amiért kivánom.
Szóval, kérdező, nem te vagy az egyetlen komplexusos. Keress egy, az átlagnők számára kevésbé jóképű, jó természetű pasit, és ő boldog lesz veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!