Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire tudja elrontani az összhangot egy csúnya kicsi cici?
Figyelt kérdés
Alapból kicsi melleim (A90-70B) szoptatás után striás lett és nem annyira feszes... A mellbimbóim lefelé konyulnak, ami azt jelenti, hogy a mellbimbó udvar alatt olyan mintha lenne egy bevágás... Egyszóval borzalmasan néz ki és még kicsi is.
A hasam is megnyúlt, de az nem zavar annyira..
Amúgy jó alakom van, a fenekem is szép, arcom sem csúnya, fiatalabbnak nézek ki a koromnál...
Mennyire ront egy ilyen cici az összképen?
2022. febr. 6. 22:30
1/34 anonim válasza:
XDD Semennyire. Túl nagy hangsúly van a mellen... Lényeg annyi hogy legyen.
3/34 anonim válasza:
Lehet szep is Es csúnya is attól függ ki viseli
4/34 anonim válasza:
Engem nem zavarna. És a férjedet?
5/34 anonim válasza:
A férjed helyében ennyi nem zavarna. Szerintem kicsit túlgondolod a dolgot.
6/34 anonim válasza:
Ez csak téged zavar, nálunk ez nem gond hidd el.
7/34 A kérdező kommentje:
27 vagyok, 20-nak nézek ki vagy még fiatalabbnak...
2022. febr. 6. 22:41
8/34 anonim válasza:
Hogyehet egyszerre 90A és 70B is a melled?
9/34 A kérdező kommentje:
A ketto kozott van valahol, van ilyen melltartom is, meg olyan is..
2022. febr. 6. 22:46
10/34 anonim válasza:
Nekem bejon igy a leirtak alapjan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!