Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik gond nélkül megmondják a csúnya férfiaknak, hogy csúnyák, vagy utalnak rá, hogy nők helyett keressen más elfoglaltságot inkább?
Én konkrétan nem mert én sem tartom magam szép lánynak, tehát én egy csúnyának is adok esélyt. Eddig 2x is voltam olyan kapcsolatban ahol szerelmes voltam pedig külsőre nem voltak az eseteim. De az érzelmek vonzóvá tették őket.
Egy nő viszont aki tudja magáról hogy szép, ő jobban fog válogatni, és igen ő szerintem megmondja.
Csak akkor mondanak ilyeneket ha bunkó vagy tolakodó vagy.
F
Nem vagyok paraszt, hogy azt mondjam neki olyan mint egy teleszart zokni.
Valószínűleg van épp elég baja az önbecsülésével meg úgy magával, nem kell hogy én is bele szálljak két lábbal.
Annyit szoktam mondani, hogy nem szeretnék párkapcsolatot mert most egyedül akarok lenni, ami igaz is.
Ja ha meg megmondom neki hogy a külseje miatt nem adok neki esélyt akkor még jön ide rinyalni hogy a nőknek csak a felisten pasik kellenek.
Őszinte vagyok vele, megmondom neki hogy semmit nem akarok tőle és ennyi. Csak nem fejezem ki az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!