Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Mennyire tudja elrontan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire tudja elrontani az összhangot egy csúnya kicsi cici?

Figyelt kérdés

Alapból kicsi melleim (A90-70B) szoptatás után striás lett és nem annyira feszes... A mellbimbóim lefelé konyulnak, ami azt jelenti, hogy a mellbimbó udvar alatt olyan mintha lenne egy bevágás... Egyszóval borzalmasan néz ki és még kicsi is.

A hasam is megnyúlt, de az nem zavar annyira..

Amúgy jó alakom van, a fenekem is szép, arcom sem csúnya, fiatalabbnak nézek ki a koromnál...

Mennyire ront egy ilyen cici az összképen?

2022. febr. 6. 22:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
Ekkora differencia (70 és 90 a mell alatti bőség) azt sugallja, hogy legalább az egyik melltartód nem megfelelő, vagy a melltartódat rosszul hordod.
2022. febr. 6. 22:49
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
Ooooh. 20 cm és egy egész kosarmeret van a két melled közt? Pistike. :D Hogy lenne már egyszer 70 egyszer 90 cm a melled alatti korfogat?
2022. febr. 6. 22:49
 13/34 A kérdező kommentje:

Hat ezt nem hiszem el :D

Pedig van A90 es B70-es melltartom, valszeg elszamozva, igazabol tokmindegy.

Legyen akkor B70, mert annyira nem iciripici, csak total leesett a szoptatastol...

2022. febr. 6. 22:53
 14/34 anonim ***** válasza:
15%
Mutass egy képet róla. Lehet nem annyira rossz, csak a női hiúságod nagyítja fel ennyire a dolgot.
2022. febr. 6. 22:58
 15/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem túlzod el kicsit a dolgot hogy ennyire csúnya! Kíváncsi lennék mégis hogy néz ki!
2022. febr. 6. 23:11
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem túlzom el... Tényleg csúnya
2022. febr. 6. 23:12
 17/34 anonim ***** válasza:
66%
Engem semmennyire nem befolyásolna. Engem kizárólag a nagy has lohaszt le egy nőnél. Nem a hurkákra értem, hanem amikor ilyen "sörhasú" egy nő.
2022. febr. 6. 23:13
 18/34 anonim ***** válasza:
50%
Fotó nélkül erre nem tudok érdemi választ kapni.
2022. febr. 6. 23:27
 19/34 anonim ***** válasza:
28%

Aki szeret azt nem fogja érdekelni. Ha viszont ennyire zavar téged és e miatt nincs önbizalmad, gátol a szexualitás megélésében akkor van rá megoldás... igaz nem olcsó, de segít.

90A és 70B különbségnél tényleg elég durván el lehet valamelyik számozva...

2022. febr. 7. 00:27
 20/34 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sokat számít az összképen a cici, egyszerűen túl feltűnő helyen van. Nekem nagyon sokféle mell tetszik, viszont nagyon tud zavarni az, ha speciel nem tetszik.

Viszont az ilyen aggódós kérdéseknél mindenki ezerrel nyomatja a léleksimogatást. Ha őszinte válaszokat szeretnél, legközelebb csak simán keress fotót a tiedhez hasonló mellekről és egyszerűen kérdezd meg, kinek mi a véleménye.

2022. febr. 7. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!