Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Mennyire tudja elrontan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire tudja elrontani az összhangot egy csúnya kicsi cici?

Figyelt kérdés

Alapból kicsi melleim (A90-70B) szoptatás után striás lett és nem annyira feszes... A mellbimbóim lefelé konyulnak, ami azt jelenti, hogy a mellbimbó udvar alatt olyan mintha lenne egy bevágás... Egyszóval borzalmasan néz ki és még kicsi is.

A hasam is megnyúlt, de az nem zavar annyira..

Amúgy jó alakom van, a fenekem is szép, arcom sem csúnya, fiatalabbnak nézek ki a koromnál...

Mennyire ront egy ilyen cici az összképen?

2022. febr. 6. 22:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
38%
Mi az, hogy még kicsi is? Hát, alapvetően inkább egy pici cici lógjon, mint egy nagy csöcs. Egyébként meg igazán meglehetne már tanulni, hogy amikor a férfi tényleg szereti a nőt, akkor aztán tök mindegy, hogy mi mekkora, meg milyen...
2022. febr. 7. 03:53
 22/34 anonim ***** válasza:
75%
semennyire
2022. febr. 7. 08:59
 23/34 anonim ***** válasza:
75%
Így van, semennyire.
2022. febr. 7. 09:33
 24/34 zol56 ***** válasza:
19%

Itt senkit semmi nem zavar sőt kifejezettwn ezt szeretik.

Kicsi...

Nagy...

Lógós..

Csúnya...

Fonnyadt...

Nincs...

Van...

Fehér...

Barna...

Szőrös...

Ragyás...

A válasz: Nekem bejön. Pont ezt szeretem. Ilyet keresek. Na ez a legjobb.

Igazából az is mindegy hogy nézel ki mert pont ilyen nőre vágynak. Képet nem látnak, de mindenki találkozni akar...

Viccet félretéve igenis számít az összkép. A méret igazából nem olyan fontos, de a forma azért számít. De legfőképp Neked, mert Te írtad ki a kérdést ami azt jelenzi elégedetlen vagy vele. Semmi gond nincs ezzel, de persze javítsni mindenen lehet. Edzéssel, fogyással hízással, ami persze nem olyan mint egy jó adottság. Lényeg ha nem tetszik ne törődj bele.

2022. febr. 7. 09:34
 25/34 anonim ***** válasza:
19%
Passzolok. Inkább mutasd meg, úgy lehet érdemben beszélgetni róla. Mert a lógós is mindenkinél mást jelent
2022. febr. 7. 09:56
 26/34 anonim ***** válasza:
80%

Zol56

Ha számodra irreálisan hangzik, hogy valaki a kicsi melleket szereti, akkor sajnos te egy idióta vagy. Nem azt mondtam, hogy jó, ha lóg, azt mondtam, hogy egy szerelmes csávót nem igazán fogja érdekelni. Ha te még sosem tapasztaltad meg, hogy szerelmesen bármi is van a nővel, neked épp az a világ legjobb dolga, akkor te még szerelmes sem igen voltál soha.

Magyarul írtam pedig

2022. febr. 7. 15:12
 27/34 zol56 ***** válasza:
50%

26-os.

Nem tudom hanyas hozzaszóló vagy.

Nem konkrét hozzászólásra írtam amit írtam. Nem személyeskedek az oldalról senkivel. Téged sem idiótázlak. Értelmezd az írást.

2022. febr. 7. 15:19
 28/34 anonim ***** válasza:
26%

27

Nem,te egyszerűen megszólítottál mindenkit, aztán beallitottad hülyének az összes olyan embert, aki nem azt írta, amit te szerettél volna.

Nincs azzal semmi baj, ha szerinted zavaró a kérdező dolga, de jó lenne, nem húznád rá a saját világod mindenkire.

2022. febr. 7. 15:25
 29/34 anonim ***** válasza:
46%
Az a helyzet, hogy zol56-nak igaza van. Az ilyen kérdéseket rendre elárasztják a kiéhezett kanok, akik lihegve csóválják a farkukat bármire, amihez egy pina is tartozik. Ha idejönne valaki azzal, hogy neki egy melle van, és az is a seggéből nőtt ki, egy perc múlva már tucatjával nyaldosnák körbe a kérdezőt, hogy az mennyire jó úgy.. Egyszerűen szánalmas ez a sok kangörcsben vonagló hím.
2022. febr. 7. 16:02
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes megközelítése annak, hogy itt egy nő, egy teljesen hétköznapi problémával.

Hogy sok az olyan itt, amelyiknek minden mindegy? Valóban. Ez az jelenti, hogy ilyen hétköznapi problémák miatt minden nőt elhagytak, vagy menni kellet kés alá, esetleg garantáltan boldogtalan volt a párja?

Hát nem. Tudjátok, akkor látni igazán a különbséget azok között, akik csak színlelik azt, hogy semmi közük az inceleknek, amikor valami hétköznapi téma van.

2022. febr. 7. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!