Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz hogy eddig csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy eddig csak úgy voltam csinos vonzó nővel csúnya, kövér férfiként, hogy teljesen be volt rúgva a nő és azt sem tudta kivel van együtt?

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Igen az.

Rád és a nőre nézve is gáz.

2022. jan. 4. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Az.
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Elég gáz hogy kihasználsz egy nőt aki alig van magánál...
 4/11 anonim válasza:
75%

Nőként szólva, nem gáz szerintem.

Én szoktam felizgultan arról fantáziálni hogy mindenféle férfiak használnak

2022. jan. 4. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Megvolt nem? Akkor mit nyafogsz? Másnak ennyi sincs, csak maguknak húzogatják.
2022. jan. 4. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

Az megvan, hogy ez nemi erőszak?:) csak szólok. Ha annyira ittas valaki, hogy kb azt se tudja hol van, akkor az már erőszak.

Te pedig egy szánalmas alak vagy. Amellett, hogy bűnöző is.

2022. jan. 4. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha öntudatlan, un. akaratnyilvánításra képtelen állapotban volt akkor azt nemi erőszaknak hívják... Ha csak olyan állapotban volt hogy mindenkivel meg akarta dugatni magát az más tészta. Viszont akkor meg mit nyafogsz, te is ott voltál nem? Ha annyira nem tetszik egy ilyen szitu akkor nem mész bele, senki sem kényszerített.
2022. jan. 4. 17:42
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ milyen szituációból alakult így. Én is voltam már úgy bulizni, hogy annyira kívántam a szexet, hogy sok ital után gyakorlatilag szinte felkínáltam magam minden pasinak aki megszólított és el is mentem dugni velük elég rövid ismeretség után is, egy este akár többel is, mire kielégültnek éreztem magam. Szóval szerintem ha a nő szexelt veled, akkor valószínűleg valami kellett neki belőled.
2022. jan. 4. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
17%

Régimódi erkölcsök szerint, az a nő aki részegre issza magát meg is érdemli, hogy megbasszák.

De a bírói gyakorlatban a nő védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotának megítélése az elmúlt évtizedekben a nyugati világban sokat változott (köszönhetően a sok bírónőnek), már kb. az a felfogás, hogy nőnek is van joga nagyon bepiálni, ilyenkor szegényke nincs magánál.

Objektíven pedig az van, hogy jelentősen ittas, de távolról sem magatehetetlen nők csak simán ugyanolyan erkölcstelenek lesznek, mint testtömegükhöz mérten ugyanennyit ivó férfiak. Csak nők közt azért több ad szórakozóhelyen is magára.

#meetoo

2022. jan. 4. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát...eléggé ótvar lehetsz, de van akinek csak ez jut.
2022. jan. 4. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!