Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy eddig csak úgy voltam csinos vonzó nővel csúnya, kövér férfiként, hogy teljesen be volt rúgva a nő és azt sem tudta kivel van együtt?
Igen az.
Rád és a nőre nézve is gáz.
Nőként szólva, nem gáz szerintem.
Én szoktam felizgultan arról fantáziálni hogy mindenféle férfiak használnak
Az megvan, hogy ez nemi erőszak?:) csak szólok. Ha annyira ittas valaki, hogy kb azt se tudja hol van, akkor az már erőszak.
Te pedig egy szánalmas alak vagy. Amellett, hogy bűnöző is.
Régimódi erkölcsök szerint, az a nő aki részegre issza magát meg is érdemli, hogy megbasszák.
De a bírói gyakorlatban a nő védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotának megítélése az elmúlt évtizedekben a nyugati világban sokat változott (köszönhetően a sok bírónőnek), már kb. az a felfogás, hogy nőnek is van joga nagyon bepiálni, ilyenkor szegényke nincs magánál.
Objektíven pedig az van, hogy jelentősen ittas, de távolról sem magatehetetlen nők csak simán ugyanolyan erkölcstelenek lesznek, mint testtömegükhöz mérten ugyanennyit ivó férfiak. Csak nők közt azért több ad szórakozóhelyen is magára.
#meetoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!