Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ráz le ha én nem jöhetek nála szóba?
Van egy srác, mindig közeledik felém, úgy próbál kiprovokálni dolgokat hogy utána momdhassa hogy én csináltam (belemászik az aurámba, mintha le akarna smárolni, de közben meg azt várja hogy én lépjek először, ö nem mer elsőre megcsókolni, csak súrolni az ajkaival az enyémet,de ha belemegyek, azonnal él a lehetőséggel). Korábban azt hittem, azért kacsingat félre mert bajok bannak a kapcsolatában, rákérdeztem, éa kiderült, hogy ő elvileg szereti a barátnőjét és nem is tervezi elhagyni. De ha ez így van, akkor miért flörtöl velem? Miért nem mondja hogy hagyjuk? Emiatt többször van hogy rosszkedvem van, akkor azonnal ír nekem és próbál figyelni rám, kérdezget. Amióta ilyen kapcsolatban vagyunk nemhogy ritkultak volna a találkozások, de még szaporodtak is.
Ha nem velem akar lenni, miért nem ejt?
Azt javasolta hogy ő a barátnőjével marad de ha ránk néha ránk jön, akkor csókolózzunk.
8-as teljesen igazad van
De azt nem értem hogy ha úgy kell rávenni akkor neki mi haszna van az egészből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!