Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem ráz le ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ráz le ha én nem jöhetek nála szóba?

Figyelt kérdés

Van egy srác, mindig közeledik felém, úgy próbál kiprovokálni dolgokat hogy utána momdhassa hogy én csináltam (belemászik az aurámba, mintha le akarna smárolni, de közben meg azt várja hogy én lépjek először, ö nem mer elsőre megcsókolni, csak súrolni az ajkaival az enyémet,de ha belemegyek, azonnal él a lehetőséggel). Korábban azt hittem, azért kacsingat félre mert bajok bannak a kapcsolatában, rákérdeztem, éa kiderült, hogy ő elvileg szereti a barátnőjét és nem is tervezi elhagyni. De ha ez így van, akkor miért flörtöl velem? Miért nem mondja hogy hagyjuk? Emiatt többször van hogy rosszkedvem van, akkor azonnal ír nekem és próbál figyelni rám, kérdezget. Amióta ilyen kapcsolatban vagyunk nemhogy ritkultak volna a találkozások, de még szaporodtak is.

Ha nem velem akar lenni, miért nem ejt?

Azt javasolta hogy ő a barátnőjével marad de ha ránk néha ránk jön, akkor csókolózzunk.

2022. márc. 25. 08:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni. Vagy kevés az önbizalma és így akarja megoldani, h flörtöl másokkal is..
2022. márc. 25. 08:12
 2/20 A kérdező kommentje:
De nem mer közben csóknál tovább lépni
2022. márc. 25. 08:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
igen dugni akar.
2022. márc. 25. 08:18
 4/20 A kérdező kommentje:
Hogy akar megdugni ha megcsókolni sem mer rendesen?
2022. márc. 25. 08:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok. Figyi, kezdeményez, elmegy egy határig, aztán várja, h te folytassad, utána pedig azzal fogja magát nyugtatni, h te másztál rá.. Ha meg kiderülne,akkor a nőjének is ezt mondaná, így nagyobb az esély, h megbocsát neki. Te lennél a ribi utána. Ennyi az egész. Dugni akar csak.
2022. márc. 25. 08:25
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
És te miért hagyod neki, hogy szívasson? Egyébként meg jó csókolózást a barátnője pinája után a szájával.
2022. márc. 25. 08:30
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát most ez a pinája után csókolózás...ha random összejön az ember valakivel, nem kizárt hogy a pasijának volt előtte valakije...most akkor azt se csókolja meg, mert előtte más pinájához ért a szája?
2022. márc. 25. 08:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az van, amit #5 is ír. Dugna veled, de csak úgy, ha te mászol rá. Azért azt gondold végig, hogy ebben az egész szituban neked mi jó van? Én a helyedben elkuldenem a fenébe.
2022. márc. 25. 08:41
 9/20 A kérdező kommentje:

8-as teljesen igazad van

De azt nem értem hogy ha úgy kell rávenni akkor neki mi haszna van az egészből?

2022. márc. 25. 08:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
1 meg 5 vagyok. Azért mert dug egy jót, utána meg játszhatja az áldozat szerepét.
2022. márc. 25. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!