Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez természetes vagy szóba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes vagy szóba jöhetek nála?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon jóban lettünk. Ő vette fel velem a kapcsolatot azzal hogy mellém ült és jót beszélgettünk. Azóta is mindig odajön hozzám és mikor mondta a tanár hogy válasszon mindenki magának laborpartnert, akkor ő rám nézett mosolyogva. Volt, hogy 2 gúnynevet is rám ragasztott az egyik srác, akkor mondta a fiú haverom neki, hogy a rendes nevem az sokkal jobb, használja inkább azt. Ha nincs suliban, mindig engem kér meg, hogy írjam meg mi volt. Egyszer körben álltunk másik 3 ember én meg ő, és dumáltak, rossz kedvem volt, nem nagyon akartam beleszólni, el akartam menni, és a srác marasztalt hogy maradjak én is beszélgetni. Közösen is loloztunk, én meg elcsesztem az egyik lépést, mondtam hogy rossz vagyok, ő meg biztatott hogy neem, igenis jó vagyok, csináljam tovább. Többször bókolt már külsőmre-belsőmre. Szülinapomra kaptam tőle verset amiben írta hogy szép vagyok meg kedves. Más fiú baráttól is kaptam különféle eseményekre verset, de valahogy egyik sem írta bele hogy szép vagyok stb. Fiúk ti írnátok ilyet a lány barátotoknak? Ezek alapján ti hogy látjátok a helyzetet? Tetszhetek neki?

17/L

2020. szept. 26. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki, ez közeledés.
Egyszerű baráti szeretet
33 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű.
2020. szept. 26. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
tetszel neki
2020. szept. 26. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki, és igazán jól kimutatja. 😄
2020. szept. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!