Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ezekkel az "extrákkal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezekkel az "extrákkal" szóba jöhetek nálatok?

Figyelt kérdés

Sajnos sokáig próbáltam elfojtani magamban a szexualitást, mert szégyelltem azt, amit ma már el tudok fogadni, hogy lábfétises vagyok. Rájöttem, hogy a lábatok gerjeszt be leginkább. Az érintése, az illata, ha csókolom, ha fogom. Ráadásul elmenni is csak úgy tudok, ha szó szerint érezlek titeket. Sokatok pont hogy a lábszagát szégyelli, ami nekem egyenesen, mintegy kábítószerként hat... Titokban vágyok rá, hogy egy nő domináns legyen, aki megalázhat, megtaposhat. Talán ez megmagyaráz valamit. Persze nem minden nő vágyik erre az aktus során, illetve ez nem egy vonzó férfiszerep. Vajon megoldható-e így az, hogy mindkét fél kényelmesen érezze magát egy kapcsolatban? Még a póz is problémát jelenthet ebben a helyzetben. Illetve a kapcsolat csak szeretetre, bizalomra, és egymásra való kölcsönös felnézésre alapulhat. Ergo én alapból egy önellentmondásnak érzem magam. mint x = 3+x Hogy működhetne így egy kapcsolat? Rendkívül összetett a helyzetem. Mivel a probléma vagy 10 éves, időközben depressziós lettem, jelenleg rátesz még a lapáttal(úgy értem, a megbélyegzésemet fokozza), hogy szorongásoldókat, és antidepresszánst szedek. Egyébként az élet más területein minden rendben, és jól is nézek ki a nők többsége szerint, illetve társaságban a gyógyszereknek köszönhetően ugyanolyan jó arc, nyitott, és jókedvű tudok lenni, mint bárki más. És ugyanúgy végzem a munkám. (Kezdő fizetésem 200e fölötti) De vajon létezhet-e olyan valaki, akivel hosszútávon működhetne a dolog? Elvégre az embereknek egy idő után önmagukat kéne adniuk, nem játszhatnak egy életen át szerepeket. Vajon lenne-e valaki, aki képes lenne annyira megkedvelni, hogy meg akarjon érteni, elfogadni, és így szeressen?

Sportos alkatom van, 185cm vagyok, jóképű, és okos is,(ez volt a reklám helye) csak a lelki tulajdonságaim riasztónak tűnhetnek, és attól félek, ha valakit beengedek az életembe, szembesülve ezekkel, azonnal idiótának fog tartani. Vagy eldönti, hogy egy ideig színészkedik(szeret stb), de valójában csak hogy meggazdagodjon (lesz gyerekünk teszem azt, övé a ház)

De ez csak egy példa volt. Sajnos az a típus vagyok, aki bevonzza a gonosz lányokat, vagy épp a gonosz énjüket hozom ki belőlük(tapasztalat) - alkatomból adódóan. Ha mondjuk egy hosszú, izzasztó nap után elkezdem illatolni a piskóta talpatokat -egy részetek a, hülyének néz/ b, szánakozik/ c, megundorodik/ d, kinevet/ e, gonosz lesz, eljátssza a partnert, és sose tudom, mikor csak meg/ hagy ott./f -az összes egyszerre.

Pedig én is ugyanúgy szerelemre képes élőlény vagyok, csak nálam olyan csatornák működnek amik sok más embernek nem léteznek, de a tartalom, a szeretet ugyanaz.

Az a még rosszabb még magánál a szexuális problémánál is, hogy ezek miatt olyan mértékű bizalmatlanság, és gátlás alakult ki bennem, hogy igazán már én sem mernék senkit beengedni az életembe. Lehet hogy csak kölcsönösen okoznánk egymásnak kellemetlen perceket.

24/F

2018. júl. 10. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Tessék, bevonzottad a gonoszt: én undorodom ettől az egésztől. Főleg így, hogy képes valaki erről egy litániát írni minden nap.
2018. júl. 10. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
A fetisiszta emberek taszítanak.
2018. júl. 10. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Itt gyakorin mindenki elítéli, de élőben még nem volt különösebb gondjuk azzal, hogy számba vettem a labujjaikat vagy végig nyaltam a talpait.
2018. júl. 10. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lenne kizáró ok
2018. júl. 10. 17:57
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Most egy kicsit vissza hánytam a vacsit..
2018. júl. 10. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
A lábfétis szerintem nem olyan zavaró, biztos találsz valakit, aki elfogadja :) ennél vannak sokkal taszítóbb fétisek is
2018. júl. 10. 22:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Ha valamit nyalnék/szopogatnék egy nőn, az középen van....

Én csak egyszerűen érezni akarom a virágillatot, és hogy foghatom, ráteheti az arcomra, megpuszilgatom. De ez a max, ami ezen túl megy az már nekem is túlzás. Egyszerűen csak csodálom a női lábakat. Az illat hozzátok tartozik, a tietek - csak nem értem mit van mit szégyellni rajta. Én azt is szeretem ha egy nő (mármint nem nyilvánosan) de a párja előtt - nyilván nem azonnal - de vállalni tudja a testszagát, és képes beleélni magát egy olyan helyzetbe, mint akinek minden molekulája imádott. Mint egy rózsa. És otthon megengedi a kedvemért hogy együttlét előtt ne fürödjön - mert én nem a szappant akarom érezni meg a dezodort - amit bárki magára fújhat és mesterséges ill bárki megveheti - hanem az ő saját intim illatát ami csakis rá jellemző. Egy kapcsolatban úgy gondolom, mindenkét félnek elégedettnek kell lenni - ez az alapja. Lehet hogy most Nektek így szavakban leírva az undor a reakciótok, de 1) nem ismerjük egymást - nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdést -, 2) nem úgy válaszoltatok, mintha tényleg beleképzeltétek volna valaki helyébe magatokat akit megkedveltetek 3) tévesen értelmeztétek a lábfétist is, mert ezt mindenki imádja szidni és ocsmárolni - általánosítottatok valami irracionálisan befeketített társadalmi közhiedelem alapján, miszerint a nőn csakis a mell létezik, és még szilikonoztatjuk is. Nem próbáljátok meg az érzéki, lelki aspektusát nézni a dolognak? Szerintetek milyen érzés valakinek azt mondani: Fujj, te miért puszilgatod a zsíros fülemet, olyan undorító - "hányok tőled". Lehet hogy az az ember egy életre lelki sérülést szenved. Ha szeretem az illetőt, nem kérdés, hogy engedném neki, még ha nem is lennék odáig. Ez egy adok-kapok dolog. Én itt nem partnert keresek, hanem segítőkész embereket, akik nem a lelkivilágomat és a nőkről eddig kialakult véleményemet akarják megmérgezni, és saját ostobaságukat tanúsítani 2 szavas offokban, hanem őszintén valami építő jellegű tanáccsal/észrevételel/ avagy személyes tapasztalattal tudnak anonim módon rajtam segíteni. A többiek meg úgy am block úgy válaszoltak, mint az összes többi fétises kérdésre a gyakorin... A végére még annyit kedves csajok, hogy ha én tényleg szerelmes vagyok valakibe, akkor igyekszek nem a 18. századi őskövület mintát elvárni a másiktól. Szóval igyekeznék engedni és rugalmas lenni. Ha én tényleg szerelmes vagyok valakibe és szeretem, akkor megteszem a kedvéért amit kér, főleg ha ehhez nem nagyon kell tennem semmi különöset. Egyszerűen a tvből is a klasszikus tucatszex folyik - megakadályozva a fantáziát, a játékosságot, az egyéni ötleteket, amik akár izgalmassá is tehetik az életünket. A szex nem csak a dugásról szól, hanem annál valami sokkal több, olyan mint egy dráma, mint egy varázslatos színdarab, szerepekkel, imádókkal és imádottakkal. A stressz, lelki feszültség egyetlen egészséges formája. És én azt hiányolom, hogy sokan képtelenek túltekinteni a reklámozott dolgokon, a sablonokon, az általánosításokon, és teljesen mereven állnak a másik elé kész elvárásokkal. Nem is voltatok képesek értelmezni a kérdésemet, és ha nem, akkor mit gondoltatok, minek vagy kinek írtok kétszavas oltásokat? Mert én nem ezért tettem fel a kérdésem. Semmivel nem lettem okosabb. Ti pedig nem segítettetek egy árva betűvel. Elvileg a nők empatikusabbak, de mindíg újat tanul az ember... Remélem ezután lesz olyan is, aki felfogja a szövegemben rejlő lélektani folyamatokat és hasznos válasszal tud megilletni. Egy teljes oldalban leírt lélektani !!! problémára eleve abszurd is kétszavas mondattal felelni. Ha meg nem veszed rám a fáradságot, akkor mi közöd válaszolni? Válaszoljatok még tizen hogy fujj, hányok, de ezért nem fogtok zöld kezet kapni ha arra pályáztok(mert máskülönben az okát sem értem a félmondatos "segítségeteknek"... )

2018. júl. 11. 00:11
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem. A párommal még a kapcsolatunk elején beszélgettünk ilyesmikről (mindig este tudtunk csak randizni, rendszerint be/kiültünk valahova és olykor csak egy témát elemeztünk egész este: hit, család, politika, szexualitás és minden hasonló).

Undorító férfiakkal randiztam előtte. És mikor szóbajött a szex, eléggé izgultam, hogy kifogok egy újabb nyomorék análfétises, fojtogatásmániás, óvszerfóbiás, lábfetisiszta szemetet. Úgy ugrottam a nyakába, mint a huzat, mikor benyögte, hogy köszöni, de ő a normális szexre, szeretkezésre gerjed és egészében tart egy embert izgatónak, nem akar sehova élvezni "heccből" és nincs baj az ingerküszöbével, hogy ne tudjon elmenni normálisan. (Azért azt hozzátette, hogy a lakást végigszexeljük mindenképp, de ez más.)

Nézd, biztosan van, akinek ez bejön. Tőlem is kértek már olyat, hogy pofozzam fel az illetőt meg legyek hangosabb. Én mindkettőt lelombozónak tartom, a pofont főleg - adni és kapni is, de ez van. Nem akarok szemét lenni, én nagyon nem örülnék neked. Hagytam már abba a randizgatást azért, mert ordított a helyzetről, hogy a szexualitásunk üti egymást. Én nem teszem tönkre magam senki élvezete kedvéért (anál, fog.gátló) és nem fogok szenvedni meg röhejesen viselkedni azért, mert a másiknak aberrált a szexualitása (lábbal kiverés, káromkodás, domináskodás). Ha tudunk úgy szexelni, hogy nekem is jó és csinálunk valamit néha, ami a másiknak extra, nekem meg semleges, vagy kipróbálunk pár dolgot, akkor jó, ha ennél másabbról van szó, akkor nem én leszek a nő az életében, hiába tart akármilyen dögösnek. Így is elég bevállalós vagyok. Csak épp nem aberrált.

2018. júl. 11. 02:36
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Az anál már extra vagy aberráció? :)
2018. júl. 11. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Aberráció. Nem fogok szétbszni (szó szerint) a végbelem záróizmait és pelenkázni magam 60 évesen azért, mert valaki nem képes elmenni a "rendes helyén" és ilyen szarokat igényel. Vigyázzon rám, vagy ha nem tud, kerüljön el.
2018. júl. 11. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!