Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdemes komoly kapcsolatba vágnom ha ezeket érzem?
Nyűgként élném meg ezeket a közös programokat, mint:
-jópofizás a párom környezetében lévő emberekkel (értsd:nem vágyom a társaságukra/összejövetelekre)
-nincs szükségem romantikus vacsorára, színházra stb. (közös séta jöhet)
-nem vágyom sűrű személyes időtöltésre együtt, (értsd: együtt otthon)de arra igen, hogy írjunk egymásnak naponta, mivel az előbbiek ellenére kedvelem.
Ebből azt szűröm le, hogy csak nyugalomra vágynék, ketten töltsük el azt az x időt a kégliben. Bocsi ha zavaros.
Ez olyan, mintha egy szexkapcsolatban lennék nem, vagy mire véljem?
Hát tény hogy semmi olyan kapcsolat nem lenne akkor neked jó, ami tényleg a kapcsolat esszenciájáról szólna: Sok időt együtt tölteni SZEMÉLYESEN, megismerni a másik életét, barátait, közös élményeket gyűjteni, erősíteni a szövetséget.
Velem biztos nem passzolnál, mert nekem az ellentettje számítana a fentieknek:
- Én élvezem és fontos nekem is, ha párom vagy saját ismerőseivel/rokonaival töltünk időt
- Nekem számít a változatos, minőségi idő, én szeretek eljárni, élményeket szerezni
- Nekem számít a fizikálisan együtt töltött idő, csak így lehet igazán elmélyíteni a kapcsolatot
Rendben megbróbálom pontosabban leírni:
"időt együtt tölteni SZEMÉLYESEN, megismerni a másik életét, barátait, közös élményeket gyűjteni, erősíteni a szövetséget." ezzel nem mennék szembe, nekem is számít.
Ha mesél róluk, azt szívesen és érdeklődően fogadom.
Én is előnyben részesítem a változatosságot, monoton dolgok destruktívan hatnak egy párkapcsolatra.
Közös programra szívesen elmennék pl sétálni, futni, (ahol csak ketten vagyunk) nagyritkán egy hétvégi fürdőzésre, de nem mennék ilyen beülős helyekre.
Szeretném és vágyom a társaságára, (csak a heti több nap együttlétre nem) de olyan érzésem van, mintha valami blokkolna a kibontakozásban.
Miért?
Korábbi rossz tapasztalat miatt?
Nincs rossz tapasztalat, az a furcsa, hogy eddig vágytam a "normális" párkapcsolatra. Most meg nincs igényem arra, ami ezzel együtt jár.
Hasonlót tapasztalt már valaki és rájött az okára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!