Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdemes komoly kapcsolatba vágnom ha ezeket érzem?
Nyűgként élném meg ezeket a közös programokat, mint:
-jópofizás a párom környezetében lévő emberekkel (értsd:nem vágyom a társaságukra/összejövetelekre)
-nincs szükségem romantikus vacsorára, színházra stb. (közös séta jöhet)
-nem vágyom sűrű személyes időtöltésre együtt, (értsd: együtt otthon)de arra igen, hogy írjunk egymásnak naponta, mivel az előbbiek ellenére kedvelem.
Ebből azt szűröm le, hogy csak nyugalomra vágynék, ketten töltsük el azt az x időt a kégliben. Bocsi ha zavaros.
Ez olyan, mintha egy szexkapcsolatban lennék nem, vagy mire véljem?
A hídon akkor kelünk át, kérdező, amikor odaérünk. Nem az út elején kell a döntést meghozni.
Az nem úgy működik, hogy valakivel azért jövünk össze, mert nem szeret színházba járni. Frászt. Összejövünk, aztán meglátjuk, mire megyünk együtt. Ha fontos nekünk, hogy jól érezze magát a társaságunkban, áldozatokat hozunk. Ha azt szeretnénk, hogy széppé tegye az életünket, mi is széppé tesszük az övét. Ha csak azt szeretnénk, hogy időnként legyen kivel SMS-ezni, miközben elmegy mellettünk az élet, akkor jobb, ha mást keresünk.
Magadnakvaló vagy. Egy olyan párt kell magad mellé találni, aki hasonló hozzád. Aki szívesen elmegy veled sétálni, futni. Akinek a barátai nem érnek rá, hogy sűrűn közös programokat szervezzenek. Olyan párt keress, aki szeret veled lenni, csak veled.
Akadnak ilyen férfiak, az én párom is ilyen volt.
Nem gondolod azt, hogy kissé túlságosan bezárkóztál a saját világodba? Én is hasonló személyiség vagyok, ezért kérdem. Néha azt érzem, hogy jó lenne változás, néha meg szinte félek a változástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!