Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most már csak barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már csak barátként jöhetek szóba nála?

Figyelt kérdés

Néhány hete ismerkedem egy férfivel. Még az ismerkedés elején vagyunk, elég visszafogott, így nehezen lehet eldönteni, hogy a párkapcsolat vagy a barátság felé haladunk igazából.

A mai napunk valahogy úgy alakult, hogy elég negatív hangulatomban voltam, ezért elkezdett faggatni, hogy mi is a problémám a végén pedig oda lyukadtunk ki, hogy másfél órát beszélgettünk a kocsijában mikor hazahozott. A másfél óra alatt elég sok eddigi traumámat megosztottam vele, amik sajnos a mai napig kihatnak valamelyest az életemre. Direkt nem akartam még neki mesélni ezekről a dologról, mert attól féltem megriad, ha meglátja, hogy mennyi lelki sérülés van bennem.

Azt mondta, hogy örül, hogy ilyen mélyen a bizalmamba fogadtam, és majd legközelebb jobban kibeszéljük a dolgokat, valamint úgy gondolja, hogy ezeket a történeteket hallva már jobban ismer, így jobban is tud bánni majd velem. Mégis attól félek, hogy ezeket hallva már egyáltalán nem tud úgy tekinteni rám, mint jövendőbeli párjára.

Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

2018. ápr. 10. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ő egy férfi. A férfiakra nem jellemző, hogy egy tökéletes lelkű nőt keresnek, akinek nincs sérülése. A férfiak ilyen téren mérföldekkel megértőbbek. Nőként simán megmutathatod ismerkedés elején a gyenge oldalad, egy férfitől elvárás, hogy támogató legyen. Ha ismerkedés elején férfiként állsz ennek neki, akkor rinyáló, panaszkodó, töketlenségnek fognak tartani.

Szóval, no para.

2018. ápr. 10. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok,hogy jópár dolgot megtartok magamnak ami nagyon negatív volt az életemben,mert segíteni úgyse lehet már rajta,a múlt az múlt,plusz párszor megtörtént ha elmeséltem valamit,azt valamilyen formában felhozta a másik,az ilyet meg nem szeretem.És nem szeretem ha látják a gyenge pontjaimat.Nem biztos hogy jó az elején ilyen dolgokat rázúdítani a másikra.Majd meglátod,ha ezek után is ugyanúgy keres,akkor ez neki plusz pont volt.
2018. ápr. 10. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
24%

Én nem teregettem volna ki a szennyest ilyen mélységekig, és az is lehet, hogy a távoli múltbéli dolgokba soha nem is avattam volna bele. Egy depressziós, negatív hangulatú, lelki defektes leányzó nem a legvonzóbb jelenség. Ha van olyan lány a pasi körül, aki életvidám, talpraesetten megoldja a problémáit, akkor szerintem nem te leszel az, akinek a sebeinel a nyalogatására fogja az idejét pazarolni.

Tipikus energiavámpírnak tűnsz.

2018. ápr. 10. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom itt is: én vagyok az, aki mások lelki szemetesládája szoktak lenni. Viszont mindenkinek vannak rossz napjai, nekem ez a mai ilyen volt.

Az illető kérdezett én válaszoltam. Vagy talán az jobb lenne, ha hazugságokra épülne egy kapcsolat? Mert gondolom te ilyen felszínes kapcsolatra vágysz. Tudod másokba több emberi érzés és empáia van, mint benned.

2018. ápr. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!