Vajon szóba jöhetek nála?
Vegyes a baráti társaságunk, vannak fiúk-lányok. Van a csapatban egy fiú, külsőre átlagos, belsőre kedves, aranyos stb., semmi baj nincs vele, olyan 2.5-3 éve csatlakozhatott hozzánk. Azóta mindkettőnknek voltak rövidebb kapcsolatai, de jó ideje mindkettőnk szabad.
Az utóbbi pár hónapban egyre inkább elkezdett érdekelni, próbáltam kisebb jeleket adni (lehet, hogy túl kis jelek voltak ahhoz, hogy feltűnjön neki), de semmiféle kezdeményezést nem kaptam tőle. Szerintem annyira nem visszafogott, hogy ne merjen lépni, ha nagyon akarna, de aztán ki tudja. Fent van társkeresőkön, használja is, beszélget, de nem volt sok randija, nem lett belőlük semmi.
Külsőre biztosan tetszem neki, a csapatból páran már szóba hozták nekem régen (akkor még volt barátom) és a barátkozásunk elején kicsit zavarban volt mindig, amikor velem beszélt (azóta külsőre nem változtam szerintem). Régebben téma volt, hogy kinek milyen az ideálja és felsorolta a neki tetsző belső tulajdonságokat, és (nem vagyok elszállva magamtól, de azért tudom, hogy milyen vagyok) illett rám a leírás. Nem tudok olyan dolgot mondani (az alapján ahogy ismerem és amiket mondott), ami talán ne tetszhetne neki bennem, pedig sokat gondolkodtam rajta.
De ha olyasmi téma van, akkor mintha én nem is lennék lehetőség leendőbeli pár témában és inkább terel, meg az elképzelt "tökéletes" lányt írja körül, vagy pedig elkezd beszélni valakiről, aki csak jól néz ki, de belsőre nem tetszik neki.
Olyan csapat vagyunk, hogy nem vesszük figyelembe a másik nemét, mindenki mindenkivel haver, a fiúk velünk lányokkal ugyanúgy beszélgetnek fiús témákról, mint mi velük lányos témákról. Nincsenek kivételezések csak mert valaki más nemű vagy ilyesmi. Arra is gondoltam, hogy az ő szemében én is "fiú vagyok" már. Ő szerintem nem tudja, hogy jobban érdekel engem, de nem is mondtam senkinek és nem is akarom, hogy mások megtudják, nem akarok beégni azzal, hogy én akarok valamit, ő meg kiderül, hogy nem.
Szoktunk külön-külön is találkozni, kettesével, vele is és mindig haveros hangulatú az egész.
Mit tudnék csinálni, hogy kiderítsem, hogy szóba jöhetek-e nála, vagy hogy hogyan tekint rám, vagy hogyan adjak olyan jeleket, amik biztos feltűnnek neki? Nem szeretnék konkrétan rákérdezni, fokozatosan szeretném valahogy csinálni, hogyha az egyik "fokozatnál" kiderülne, hogy neki az nem oké, akkor ki tudjam menteni magam.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!