Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 36 évesen miért nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen miért nem tudok megmaradni egy pasi mellett sem?

Figyelt kérdés

Voltam már férjnél vannak gyerekeim.

De nem bírok egy pasi mellett letagadni. A gyerekek apját is nem egyszer csaltam meg. Voltak komolyabb kapcsolataim és sok szex kapcsolatom is.

Nem bírok egy pasi mellett leragadni sokáig.

Mindig azt nézem kivel kellene összejönni dugni. Hiába jó az aktuális partnerrel mindíg másfelé nézegetek és azon fantáziálok milyen lenne mással a szex.

2022. márc. 21. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb ez a hozzáállás. :)

De a cigit hagyd! Attól nem eszel...

2022. márc. 21. 13:51
 52/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentőállomás kell. Inkább egy zártosztály a közelbe.
2022. márc. 21. 13:52
 53/75 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok függő. Azért cigizem egy ideje, mert így kevesebb az élelmiszerre fordítandó összeg és mert ezekhez a problémákhoz a sport már nem volt elég. Amint egyenesbe kerülök, a cigi is megy a kukába.
2022. márc. 21. 13:52
 54/75 anonim ***** válasza:
100%

50# Ohh, hello, Steve! :)

Mentőállomás, pszichiátria, kék vonal, lelkisegély szolgálat és kocsma.

Részemről ha lesz grillcsirke és szÁJder, akkor jövök.

2022. márc. 21. 13:54
 55/75 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg az is baj lehet hogy még mellettem nem próbáltad! :)
2022. márc. 21. 13:56
 56/75 anonim ***** válasza:
6%

Metamorphosis

😂😂😂😂 Ahogy olvasom a bajaid....

Üdv a klubban...testvér!

2022. márc. 21. 14:55
 57/75 anonim ***** válasza:
50%

#56:

Ezek ilyen általánosak? :D

2022. márc. 21. 15:01
 58/75 anonim ***** válasza:
49%

Igen, kB 5-6 év és leperegnek rólad azok, amik most a mélybe taszítanak. Minden kezdet nehéz, de valahol, valamikor elkell sajnos kezdeni...

Én mondhatom, hogy immunissa válltam...sok évem, meg melóm van benne, elbszott kapcsolatok, nagy szerelmek 😂😅 alkoholizmus, drogfuggoseg, Pomáz csssssz...de sikerült, szikla lettem.

Ha alkohol akkor csakis tiszta whiskey, különleges hatása, hogy nem zulleszt le, ha drog akkor heroin kivételével minden, ha szakad a cérna bekell menni a gyogyóintezetbe egy időre 😅

Amúgy meg zene orrba szájba.

2022. márc. 21. 15:15
 59/75 anonim ***** válasza:
100%

58# Ha már immunitás... Az a jó, ha természetesen alakul ki. Ha az ember egy-két influenza után kicsit felpumpálja magát vitaminokkal, az oké. De ha direkt módon kezdi el feltornázni az immunrendszerét, akkor előbb utóbb egy olyan sterill világában találja magát, ahova már nem csak a baktériumok, de az éltető ásványok sem jutnak el.

Amúgy ez jó :D "Nem vagyok alkesz. Ma már csak a whiskey-re esküszöm. És a kokóról is lejöttem. Már csak a könnyű drog"

Minden viszonylagos :)

2022. márc. 21. 15:26
 60/75 A kérdező kommentje:

Kur@ára a témánál vagytok. 😂

De ennek amúgy rohadtul örülök hogy ilyen jól elvagytok.

De tényleg. 🙂

Nyugodtan lelkizzetek csak. 🙂

2022. márc. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!